Divatház blog

Accessorize tavaszi-nyári lookbook

Frissítve: 2011. márc. 16., 06:00 | Megtekintve: 4639

Végre megérkezett a tavasz és ezzel együtt az egyik nagy kedvencünk, az Accessorize "napos" lookbookja, nézzetek bele a képekbe és a vidám kiegészítők egyből feledtetik a tél hosszú, szürke hónapjait.

Mi, a szerkesztőségben kimondottan imádjuk az angol kiegészítő – táska és mütyürgyártó céget. Minden külföldi utunk során, ha belebotlunk egy üzletbe üres kézzel nem távozunk, az biztos. Itthon sajnos még nem kaphatóak a termékek, de reméljük ez sem várat sokat magára, addig is online mindent meg lehet rendelni.
Az idei darabokból a felhőtlen nyári hangulat és a boldogság érződik ki, mintha a tervezők megérezték volna, hogy az extra hosszú tél után mindenki erre vágyik. A kollekció olyan, mint egy retro nyári álom.

Teljes nyári hangulat

Olvass tovább »



A gyémántok a lányok legjobb barátai- tavaszi ékszertrendek

Frissítve: 2011. márc. 1., 06:00 | Megtekintve: 2764

A legnagyobb divatházak ma már nemcsak a ruhák, kiegészítők tervezésével foglalkoznak, fókuszba kerültek az ékszerek is. Csodálatos darabokat találhatunk, amelyek a legnevesebb tervezők kezei közül kerülnek ki. Nézzük mit tartogatnak számunkra idén!

A Chanel 2011-es tavaszi/nyári kiegészítői között főszerepet kapnak a láncok, különösen az arany és azok mindenféle kombinációja bizánci jellegű stílusban. Coco Chanel legelső híres ékszerkollekciójának ötletét egy kovácsoltvas korlát motívumából merítette, ezt álmodta tovább a tervezőstáb és helyezte az akkori elképzelést modern formába.

Kicsi levélkékkel díszített nyakék

Érezhető az erős bizánci hatás a karkötőn

A gyűrű is hasonlóképp díszes

Olvass tovább »


Bubi vagy lófarok?

Frissítve: 2011. jan. 30., 07:00 | Megtekintve: 4896

A legnagyobb divatházak és sztárok már készülnek a tavaszi zsongásra. Nemcsak az új kollekciók, színek és szabások hódítanak a kifutón és a vörös szőnyegen, hanem a mesterfodrászok is megalkották a frizuratrendeket a tavasz-nyári időszakra.

A tupírozott lófarok 2011 egyik slágere, nagyon sok bemutatón láthattunk modelleket ezzel a hajkoronával vonulni. A klasszikus fazont újraértelmezve, a fejtetőn az erős tupír, rengeteg hajlakkal lett rögzítve a Céline kifutóján.

Olvass tovább »