Beauty blog

Vigyük haza Madonna sminkcuccait!

Frissítve: 2011. júl. 21., 18:10 | Megtekintve: 2679

Jönnek végre a Material Girl kozmetikumok! Madonna és kislánya a ruhák uán újabb területen adnak lehetőséget rajongóiknak, hogy a sztárcsalád saját tervezésű termékeit használják.

A Material Girl Beauty részeként körömlakkok, rúzsok, testápolók krémek és spray-k jelennek meg a márkának otthont adó Macy’s áruházlánc polcain. A beauty kollekció jövő hónaptól lesz kapható, szeptember környékén pedig szemfestékekkel bővül ki a kínálat.

Olvass tovább »



Tojásba zárt ajakbalzsam

Frissítve: 2011. jan. 25., 14:39 | Megtekintve: 6138

Ti szeretitek a kis tégelyes ajakápolókat? Sajnos nem a leghigiénikusabb és nem is túl kényelmes megoldás az ujjainkat használva felkenni, viszont most megtaláltuk a megoldást. Trendi, tégelyes, a sztárok legújabb kedvence.

A minap bukkantunk rá a legfrissebb organikus amerikai márkára a világhálón, többek között ezek a kis tojás alakú szájápolók is a termékeik közé tartoznak. Minden termékük kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, E-vitamin és shea vaj összetevői ápolják a kiszáradt ajkakat.

Olvass tovább »


Megan Fox is megszépült az Armanitól

Frissítve: 2010. dec. 23., 06:00 | Megtekintve: 3263

Az Armani Beauty termékcsalád nem is választhatott volna nevéhez illőbb reklámarcot: Megan Fox első videójában gyönyörűen sminkelt csábítót testesít meg.

A Giorgio Armani Beauty luxuskozmetikum márka mostantól Megan Fox arcával jelenik meg, első közös kampányvideójukat most mi is megmutatjuk, de az igazán nagy durranás még várat magára.

Olvass tovább »



A Dior 2010 őszi Beauty & Makeup kollekciója

Frissítve: 2010. okt. 14., 05:00 | Megtekintve: 2774

Designer rúzs, szájfény és szemhéjfesték kapott helyett az őszi-téli kollekcióban, ami idén is izgalmas fantázianevekkel és Dior logóval jelentkezik.

“A tipikus Dior nő kicsit sem szégyenlős, inkább modern és bevállalós.” – mondta John Galliano a színpalettáról, ami a nőies, érzéki hangulatot keresi mélylila és füstös szürke színeivel.

Olvass tovább »


Ajándék 1000 Ft alatt, aminek minden nő örül

Frissítve: 2009. dec. 1., 11:24 | Megtekintve: 6745

Tudod már, mit ajándékozol az anyukádnak, húgodnak, barátnődnek vagy feleségednek? Adunk egy tuti tippet, amivel Te lehetsz hölgyismerőseid kedvenc ajándékozója idén karácsonykor!

Minek örülnek igazán a nők (és az egészéges, illatos kényeztetést, habfürdőzést szerető férfiak)? A Lush friss, kézi készítésű, gyönyörű és illatos kozmetikumainak, amikkel élmény a fürdés!

Olvass tovább »