Dior blog

A Dior 2010 őszi Beauty & Makeup kollekciója

Frissítve: 2010. okt. 14., 05:00 | Megtekintve: 2774

Designer rúzs, szájfény és szemhéjfesték kapott helyett az őszi-téli kollekcióban, ami idén is izgalmas fantázianevekkel és Dior logóval jelentkezik.

“A tipikus Dior nő kicsit sem szégyenlős, inkább modern és bevállalós.” – mondta John Galliano a színpalettáról, ami a nőies, érzéki hangulatot keresi mélylila és füstös szürke színeivel.

Olvass tovább »



Dior - Óriástáska 2010-ben is!

Frissítve: 2010. jan. 7., 16:12 | Megtekintve: 3423

Az óriástáskák idén sem mennek ki a divatból! Most Dior is előrukkolt egy új fazonnal! Nézd meg Te is!

Valószínű már sokan megszerettük az óriástáskákat, amibe minden belefér, ami egy nőnek kell!
Úgy látszik a tervezők is, tudják ezt, hisz a 2010-es kollekcióban Dior a business trendre alapozva megalkotta ezt a nagyméretű, elegáns táskát.

Olvass tovább »


Top 5 legjobb divatbemutató 3 percben

Frissítve: 2009. jún. 3., 11:46 | Megtekintve: 3880

A legismertebb divatházak mindig egy lépéssel a világ előtt járnak - ezekkel a videókkal te is mindenki más előtt készülhetsz fel a közelgő trendekre!

Míg a világ legnagyobb része a nyárra készülve a bikini, napszemüveg és flip-flop trendeket böngészi, a legismertebb tervezők már túl is vannak 2009-es őszi kollekcióik bemutatóján. Persze nem nehéz a jövőbe látniuk, mivel a divat az ő kreációikhoz fog alkalmazkodni idén is.

A legnevesebb divatházak és luxusmárkák divatbemutatói közül kiválasztottuk az 5 legfontosabbat, amit mindenkinek látnia kell. A strandszezonra készülődés közben vess egy gyors pillantást ezekre a 2-3 perces videókra, így nem ér majd meglepetésként az őszi trendek alakulása.

Lássuk az ötös toplistát!

5. John Galliano

4. Prada

3. Chanel

2. Louis Vuitton

1. Christian Dior



Kibontakozik a Dior rejtélyes története

Frissítve: 2009. máj. 23., 10:24 | Megtekintve: 2796

A Dior több részes, misztikus kisfilmjében Marion Cotillard és egy Lady Dior táska körül bonyolódik a cselekmény. Nézd meg és próbáld megfejteni a rejtélyt!

Nem mindennapi módon népszerűsíti a Dior talán leghíresebb, Lady Dior elnevezésű kézitáskáját – egy egész kisfilmet forgattak az Oscar-díjas francia színésznő, Marion Cotillard főszereplésével.

A The Lady Noir Affair első fejezete május 20.-án jelent meg a LadyDior.com oldalon, de még legalább három rész alatt bonyolódik majd a rejtélyes táskás hölgy története. A Hitchcock filmeket idéző alkotás összes részének megjelenéséig a twitteren minden nap egy-egy újabb részletet tudhatunk meg a történetről. A filmet a LadyDior.com -on nézheted meg.

A filmben szereplő táskát Diana hercegnő tette híressé, miután 1995-ben, egy Dior által szponzorált Cezanne kiállítás megnyitója alkalmából ajándékba kapott egy darabot. Lady Diana annyira megszerette az akkor újonnan megjelent táskát, hogy szinte mindenhová magával vitte, a Dior cég pedig elnevezte a modellt Lady Dior-nak. Ez a táska azóta a márka egyik legtöbb példányban elkelt terméke.

Nézd meg a táska kollekciót a divatkatalógusban!