Ajándék 1000 Ft alatt, aminek minden nő örül

Frissítve: 2009. dec. 1., 11:24 | Megtekintve: 6745

Tudod már, mit ajándékozol az anyukádnak, húgodnak, barátnődnek vagy feleségednek? Adunk egy tuti tippet, amivel Te lehetsz hölgyismerőseid kedvenc ajándékozója idén karácsonykor!


Minek örülnek igazán a nők (és az egészéges, illatos kényeztetést, habfürdőzést szerető férfiak)? A Lush friss, kézi készítésű, gyönyörű és illatos kozmetikumainak, amikkel élmény a fürdés!

Lehet fürdőgolyó, szappan, habfürdő, testápoló vagy mindezek egyben, egy színes és ünnepi ajándékcsomag formájában! Neked már nincs más dolgod, mint berakni a karácsonyfa alá és együtt örülni a megajándékozottal.

A Lush a legfinomabb alapanyagokból, kézi munkával, friss gyümölcsök és virágok felhasználásával készíti különleges termékeit. Célja nem csupán az, hogy a bőrt egészségessé és vonzóvá varázsolja, hanem hogy a fürdés és testápolás minden nap szórakozássá váljon.

Ajándékozd meg szeretteidet valami egyedi, kellemes és hasznos meglepetéssel – a Lush kozmetikumokkal biztos az öröm!

Tippek 1000 Ft alatt:

Candy Cane habfürdő 790 Ft, Christmas Party fürdőgolyó 950 Ft

Fairy Tail cukorradír 890 Ft, Angel’s Delight szappan 790 Ft

Snow Fairy tusfürdő (100 gr) 990 Ft, Double Fast Luck aromabomba 850 Ft

A legjobb ajándékcsomagok:

Ha 1000 Ft felett keresgélve nem tudsz választani a rengeteg gyönyörű ajádékcsomag közül, íme egy kis válogatás abból, amit a Vanity női munkatársai szívesen találnának a karácsonyfa alatt:

12 Days of Christmas ajándékcsomag: 12 Lush ajándék, karácsonytól vízkeresztig mindbe napra egy, köztük van a vadonatúj Cinders és So White fürdőgolyó, nagy fürdőkádi kalandokhoz, valamint a szintén új Want to Believe luxusfürdő és a Satsumo Santa fürdőgolyó.

Jolly Holly Days ajándékcsomag: A konyakos Snow Showers zuhanyozó zselé hűtőben tartandó, úgy sokkolja igazán a bőrt. Rub Rub Rub stimuláló tusfürdő, Olive Branch olívaolajjal és a mandarin levével, Sexy Boy masszázstömb bőrlágyító kakaóval, sheavajjal és mandulaolajjal, Sugar Scrub, hogy bőrünket is megszabadítsuk a fölöslegtől, Ice Blue szappan, Too Drunk aromabomba.

Bathtime Favourites ajándékcsomag: Bádogdoboz kilenc fürdőbombával. Az ünnepi válogatásba jutott L’il Lush Pud, So White és Cinders, az újak mellett pedig ott vannak a közönségkedvencek, Butterball, Blackberry Bath Bomb, Avobath, Big Blue, Think Pink és Honey Bee. Minden napra, minden hangulathoz másik.



Kapcsolódó márkák: Lush

Kapcsolódó üzletek: Lush - Campona, Lush - MOM Park, Lush - Árkád Budapest, Lush - Kristóf tér, Lush - Szent István körút


Ajánljuk még


Kommentek

Dorci – 2009. dec. 14., 01:06

csodásak az ajándékcsomagok, ezt szinte bárkinek lehet adni ajándékba(még akit nem annyira ismersz vagy kedvelsz is) mégse tűnik úgy hogy csak leemeltél valamit a polcról kötelező jelleggel


Festy in stylehttp://festyinstyle.blogspot.com/– 2009. dec. 10., 10:23

Én tavaly az egész családnak lushot vettem és nagyon örültek neki. Szerintem szuper ajándék és a csomagolással se kell foglalkozni:)


Gwen – 2009. dec. 8., 22:26

köszi az ötletet, már vettem ajándékokat, de valami apróságon még gondolkodtam, most már az is meglesz a csajoknak..


AngelSun – 2009. dec. 3., 08:57

Imádom a citrusos illatokat a lushnál!!! vannak szappanok meg tusfürdők, amiknek elvileg citrom vagy mandarin illata van, és inkább autoillatosítóra hasonlítanak... De a lushos az egyetlen ami nem ilyen!!!


jocuccokhttp://jocuccok.freeblog.hu– 2009. dec. 2., 17:20

Szeretnél még 1000 Ft alatti ajándékötleteket? A jócuccok blogon is találsz: http://jocuccok.freeblog.hu/archives/2009/11/26/Karacsonyi_ajandek_1000_Ft_alatt/


Burgonya – 2009. dec. 2., 13:07

Én interneten szoktam rendelni rendszeresen, igaz a webshopon keresztül nem jön át az illat, de még nem csalódtam bennük. Először érdemes egy boltba ellátogatni, ahol mindent megszimatolhatsz. A honlapjukon- http://www.lush.hu/html_page/kapcsolat - minden üzletük megtalálható.


Julie de Marco – 2009. dec. 1., 16:49

hát pedig igen, én rendszeresen járok, fura hogy van ember aki még nem ismeri:), hiszen már jó ideje itt vannak az országban és elég nagy ismertségre tettek szert...
gondoljunk csak arra, amikor 100 méteres körzetben már érezhető az a kellemes illat, ami a boltokból árad...hmmmmmmmmmm:)))))))))))


lady wera – 2009. dec. 1., 16:35

nem is tudtam hogy a Lushnal ilyen jo dolgokat lehet kapni


Lili – 2009. dec. 1., 12:57

jajj ez az egyeres cukorradír baromi jó!:D


Midnite – 2009. dec. 1., 12:24

Rose: Meg tudod venni őket a termékek nevére kattintva a Lush webáruházban, vagy a cikk alatti "Kapcsolódó üzletek" bármelyikében :)


Rose – 2009. dec. 1., 12:18

Ilyet hol lehet beszerezni? baromijó :D