Megan fox blog

Megan Fox és Rafael Nadal fehérneműben

Frissítve: 2011. jan. 24., 07:00 | Megtekintve: 2660

Leváltva Cristiano Ronaldo-t és egy újabb vonal kampányában is bevetve Megan Foxot, az Armani tavaszi fotósorozatai ismét szexis és merész irányt vesznek.

Megan Fox és Rafael Nadal is fehérneműre vetkőztek az Armani 2011 tavaszi-nyári kampánysorozata kedvéért. Megan már régóta képviseli az Armani Cosmetics kollekcióit, Rafael viszont újdonság a márka életében.

Olvass tovább »



Megan Fox is megszépült az Armanitól

Frissítve: 2010. dec. 23., 06:00 | Megtekintve: 3263

Az Armani Beauty termékcsalád nem is választhatott volna nevéhez illőbb reklámarcot: Megan Fox első videójában gyönyörűen sminkelt csábítót testesít meg.

A Giorgio Armani Beauty luxuskozmetikum márka mostantól Megan Fox arcával jelenik meg, első közös kampányvideójukat most mi is megmutatjuk, de az igazán nagy durranás még várat magára.

Olvass tovább »


Megan Fox borravaló helyett öltözőszámot mutat

Frissítve: 2010. szept. 19., 05:00 | Megtekintve: 1915

Egy szerencsés szobapincér lesz szemtanúja Megan alig burkoltan erotikus öltözködési rituáléjának az Armani reklámfilmjében.

A márkás farmerrel és megilletődött szobapincérrel tarkított jelenetet az Armani Jeans legújabb, “The Tip” című kampányfilmjében láthatjuk. Megan Fox rendesen meglepi a fiatal pincérfiút, aki bőven többre becsüli a látványt némi borravalónál… De inkább nézd meg a saját szemeddel:

Olvass tovább »