Forródróton: legújabb üzletnyitások!

Frissítve: 2010. máj. 19., 10:52 | Megtekintve: 7165

Forródróton kaptuk az olasz Calzedonia, Intimissimi és Tezenis márkák magyarországi sajtóosztályától a hírt, hogy újabb üzletekkel bővül a láncolat.


Kiváncsiak vagytok?
Lássuk, hova mehetünk még ezentúl stílusos, jól megkomponált fürdőruhákért és könnyű, laza, szexi fehérneműkért a városban.

CALZEDONIA üzlet nyílik hétvégén a Váci utca 4. szám alatt, a Kristóf térnél! Vörösmarty térhez közel!

Remek! Tehát ezentúl ha bármelyik végéről indulunk neki a Váci utca fő bevásárlószakaszának, találkozhatunk a Calzedonia márkával, lévén, hogy a Kígyó utcánál már régóta van.

Addig is nézzünk ízelítőt Calzedonia termékekből a Vanity divatkatalógusában.

TEZENIS üzlet nyílik jövő héten az Örs Vezér téri Árkád Bevásárlóközpontban!

Szuper, ebből úgy is jóval kevesebb van a városban, így még több lehetőségünk akad a Tezenis termékek böngészésére, szeretjük, főként kedvező árfekvése miatt.

Míg megnyílik az üzlet, nézzünk néhány Tezenis terméket a Vanity divatkatalógusában.

Nektek mi a véleményetek ezekről a márkákról, a termékeikről? Kiváncsiak vagyunk mindenre.
Kommenteket várunk!



Kapcsolódó márkák: Calzedonia, Tezenis


Ajánljuk még


Kommentek

Havasi Bernadett – 2011. aug. 17., 17:40

Hello!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Találtam egy hirdetést, ahol a nemsokára nyíló szegedi Árkádba, Calzedonia-ba keresnek eladót. Próbáltam beküldeni az önéletrajzomat de egyszerűen nem engedi, és semmilyen e-mailt nem találtam ahová elküldhetném a jelentkezésemet. Légyszi aki tud valamit az írjon, fontos lenne dolgozni szeretnék.


Póruljárt vevő – 2010. nov. 5., 21:37

Az említett üzlet a Calzedonia (Mammut II.) volt.


Póruljárt vevő – 2010. nov. 5., 21:35

2010.okt.30.-án vásároltam 5db gyerekharisnyát a Mammut II.-ben lévő üzletben. Akció volt, az 5db-ot 5eFt-ért kaptam meg - bár nem is az ár volt a legfontosabb, hanem hogy 100% pamut legyen a harisnya, mert a kislányom nem bírja a műszálast. Eleve azzal indítottam az üzletben, hogy tiszta pamut harisnyát keresek, az eladó hölgy bájosan kínálta az említett harisnyát, állítva, hogy tiszta pamut. Nem is néztem meg a cimkéjét, meg se fordult a fejemben, hogy átvernek - dehát miért is ne bíztam volna az eladóban?
Aztán itthon, jópár nappal később amikor reggel ráadtam lányomra harisnyát, jelezte, hogy nem OK, viszket tőle a lába, tehát műszálas. Nem - mondom - ez tiszta pamut. Azért megnéztem a harisnya papírját: 85% pamut, 13% poliamid, 2% elasztán... Ennyit a tisztességes kereskedelemről.
Az már csak hab a tortán, hogy maga a harisnya elég silányul van megvarrva, szóval nem egy minőség. Igaz, mindez nem történhetett volna meg, ha figyelmesebb vagyok és még a boltban alaposabban megnézem. Az is az én hibám, hogy nem tartottam meg a blokkot, így már nem is nagyon reklamálhatok. A tanulópénzt megfizettem, az 5db harisnya meg mehet a kukába.


Horváthi Laura – 2010. jún. 7., 17:58

szerintem nagyon állati minden csak azon kéne kicsit változtatni, hogy amiket plakátokra tesztek ki azokat itt is reklámozzátok mert azok is nagyon jól néznek ki és nagyon rossz, hogy még nagyjából és a mostanit is szeretném megvásárolni csak nem tudom mennyibe kerül s remélem nagy sikeretek lesz még így az üzleteitek vezetésével. XĐ


Doresz – 2010. máj. 20., 08:06

Szinte minden alsóm az intimissiimiből van egy éve úgyhogy ez jó hír :-)


virginia – 2010. máj. 19., 17:42

én nagyon szeretem mindkét márkát, a calzedoniánál veszem mindig a harisnyákat, zoknikat, az bevált, bár nem annyira kedvező az ár, de tartós


effie – 2010. máj. 19., 10:55

nekem a Tezenis nagy kedvencem, örülök, hogy nyílik még egy bolt, mert bizony mindig át kell gondolnom, hogy épp melyik van közelebb, szóval jó ha még több lesz:)