Ajánló blog

Nyárindító divatrendezvény a Guild Jeans-szel

Frissítve: 2012. máj. 18., 13:37 | Megtekintve: 3526

Nézz be szombaton a Váci 1 üzletházba, ahol a Guild Jeans is részt vesz Budapest hivatalosan is első nyárindító rendezvényén, a Summer in the City-n!

A frissen felújított Váci 1 üzletház ad helyet az eseménynek, ahol az érdeklődők láthatnak divatbemutatót (többek között a Cosmo bikinishow-t) kényeztethetik magukat masszázzsal, kapnak bőrápolási tanácsokat, élvezhetik a gasztronómiai különlegességeket.

Olvass tovább »



Trendi helyek Budapesten: Spájz

Frissítve: 2011. máj. 4., 09:00 | Megtekintve: 5217

A város legérdekesebb helyei közül most egy olyat emelünk ki, amit a vintage stílus és a kényelmes különcség hívei fognak imádni: a belvárosi Spájzot.

A Spájz Étterem a nevével ellentétben nem egy belváros sarkában eldugott, szimpla étel-ital tároló, sőt! Eklektikusan spájzhangulatú homlokzatával meglepő, figyelemfelkeltő és hihetetlenül hívogató már az első perctől.

Olvass tovább »


6 szexis Halloween jelmez buliba

Frissítve: 2009. okt. 27., 11:58 | Megtekintve: 43959

Öltözz szexis vámpírnak, buja boszorkánynak vagy csábító kalózlánynak a szekrényedben levő ruhák és néhány mókás kiegészítő segítségével!

Október 31. a töklámpások, jelmezbálok és Halloween bulik ideje. Ma már nem csak a gyerekek öltöznek be, hódítanak a jelmezes partyk, ahol egy éjszakára mindenki átalakul valamilyen – nem feltétlenül ijesztő – figurává. Te is megvillanthatod bohókás és bevállalós oldaladat ezekben az ünnephez illő, mégis csábítóan csajos Halloween szerelésekben!

Olvass tovább »