Karkötő blog

Cruciani Style – karkötő PSY módra

Frissítve: 2013. ápr. 2., 08:00 | Megtekintve: 48460

A Gangnam Style előadója sokkal többet inspirált a táncmozdulatait utánzó rajongói videóknál. A PSY által ihletett karkötők már hozzánk is megérkeztek!

PSY, a koreai rapper a világot már meghódította Gangnam Style című slágerével, amely minden videoklip letöltési rekordot megdöntött. Most az ő tiszteletére kiadott karkötő kollekció hódít, melynek darabjait maga PSY is előszeretettel viseli.

Olvass tovább »



Power Balance - az erőnlét és hajlékonyság karkötője

Frissítve: 2010. okt. 29., 10:49 | Megtekintve: 7541

Sportolsz, vagy csak szeretnél jobb állóképességet? Ismerd meg az egyedülálló Power Balance karkötőt, mely hajlékonyságodat és állóképességedet javítja, ráadásul színes, stílusos kiegészítő is.

A Power Balance egy forradalmi technológia, mely Mylar hologramokat használva pozitívan hat az emberi test mágneses mezejére, javítva az egyensúlyt, erőt és hajlékonyságot – ez a sport és a mindennapi élet során is hasznos. Válassz színt és viseld a karkötőt trendi kiegészítőként!

Olvass tovább »


3 trendi karkötő 2000 Ft alatt

Frissítve: 2010. jan. 24., 11:56 | Megtekintve: 6103

Épp egy Versace ruhára gyűjtesz, mégis szeretnél pár új karkötőt, hogy kicsit feldobd saját magad és ékszerdobozodat? Itt a három befutó!

Ahogy lassan újra felmelegszik az idő, ledobjuk a hosszú ujjú, vastag pulcsikat és előkerülnek a pólók, blúzok. Ha szeretnéd, hogy valami trendi villanjon a csuklódon, de emiatt a pénztárcádat nem akarod fogyókúrára fogni, nézd meg ezt a három tuti befutót!

Olvass tovább »