Toplista blog

A hónap 5 legmenőbb cucca

Frissítve: 2010. aug. 14., 05:00 | Megtekintve: 4003

Lássuk, az elmúlt hetekben a Vanity divatkatalógus mely termékeit nézték meg a legtöbben!

Az időjárás változó, de a legnépszerűbb darabok mégis a szandálok, nyári ruhák maradtak. A hónap 5 legnépszerűbb terméke tehát:

Olvass tovább »



A legnépszerűbb fürdőruhák (és mások)

Frissítve: 2010. jún. 19., 10:11 | Megtekintve: 4486

Itt a Vanity Top 5 lista a jelenleg legnépszerűbb termékeinkből! A legtöbbet nézett ruhadarabok az elmúlt hetekben a nyári, lenge ruhák, bikinik, szandálok voltak.

Nem meglepő, hogy két fürdőruha is helyet kapott a mögöttünk álló egy hónap toplistáján. A cuccok, amikre a legtöbbet kattintottatok, mind a forró, gondtalan nyári szabadság idejének eljövetelét jelzik.

Olvass tovább »


A 7 legbizarrabb cipő - Melyik a legdurvább?

Frissítve: 2010. máj. 7., 09:04 | Megtekintve: 5919

Felhúzható lópata, tarantula terrárium, lánctalp - ezek mind megtalálhatók a korlátokat és kegy­elmet nem ismerő designerek legmeghökkentőbb cipőinek listáján.

Némelyik már cipőre sem hasonlít, legtöbbjük borzasztó kényelmetlen lehet, de az biztos, hogy mindegyik bizonyítja tervezője féktelen kreativitását és egyediségét.

Olvass tovább »



A 3 legnépszerűbb cipő márciusban

Frissítve: 2010. márc. 30., 05:00 | Megtekintve: 14162

Mindenki új cipőt akar magának! Legalábbis ezt kell leszűrnünk abból, hogy nézettségi listánkat március hónapban a különféle stílusú cipők vezetik. Te melyiket választanád?

A bohém, a sportos és a csajos stílusú lányok már mind azt nézegetik, milyen cipőt vegyenek most, hogy elkezdhetjük hordani tavaszi ruháinkat. Válassz te is egyet a 3 legnézettebb darab közül!

Olvass tovább »


Top 5 termék februárban - ezek már most is trendik!

Frissítve: 2010. márc. 5., 08:39 | Megtekintve: 10097

Nem gondoltuk volna, hogy ez a darab lesz a legtöbbször nézett termékek toplistájának első helyezettje - de a Vanity látogatók érdeklődése mindig előre jelzi, mik lesznek a legtrendibb cuccok!

Bár a február hideg napokat hozott, a Vanity legnépszerűbb ehavi terméke mégis egy ruha lett (méghozzá rendesen elhúzva a második helyezett mellett). Az első kettő ráadásul egyazon üzletlánc márkái közül került ki. Nézd meg, mi az, ami a többség hangja szerint trendi volt februárban!

Olvass tovább »


3 trendi karkötő 2000 Ft alatt

Frissítve: 2010. jan. 24., 11:56 | Megtekintve: 6103

Épp egy Versace ruhára gyűjtesz, mégis szeretnél pár új karkötőt, hogy kicsit feldobd saját magad és ékszerdobozodat? Itt a három befutó!

Ahogy lassan újra felmelegszik az idő, ledobjuk a hosszú ujjú, vastag pulcsikat és előkerülnek a pólók, blúzok. Ha szeretnéd, hogy valami trendi villanjon a csuklódon, de emiatt a pénztárcádat nem akarod fogyókúrára fogni, nézd meg ezt a három tuti befutót!

Olvass tovább »


A hónap 5 legnépszerűbb cucca

Frissítve: 2009. dec. 22., 12:47 | Megtekintve: 19425

Nálunk Ti, olvasók mondjátok meg, hogy mi a trendi és mit szerettek viselni. Újra itt van a divatkatalógus legnézettebb termékeinek havi toplistája.

A Vanity divatkatalógusban több, mint 2600 ruha, cipő és kiegészítő található a szezon újdonságaiból. Az elmúlt hónapban a következő 5 darab kapta a legtöbb figyelmet olvasóinktól:

Olvass tovább »


Az 5 legnépszerűbb cucc a Vanityn

Frissítve: 2009. nov. 4., 10:02 | Megtekintve: 16073

Kíváncsi vagy, mit néztek meg októberben a legtöbben a divatkatalógusban található termékek közül? Mi is, ezért most kigyűjtöttük!

Statisztikánkból sok érdekes részlet derül ki – például ha egy másik égövben élnénk, akkor is rájönnénk belőle, hogy októberben hirtelen hidegre fordult az idő, hiszen a szeptemberben népszerű pólók és sportcipők után most a csizmák vették át a vezetést.

Íme a top 5 legnézettebb termék:

Olvass tovább »