Ajándékötlet blog

Karácsonyi ajándéknak: L'Oréal szépség csomagok

Frissítve: 2011. nov. 9., 09:00 | Megtekintve: 2623

Már azon töprengsz, mivel ajándékozd meg szeretteidet, de nem tudsz kitalálni semmit? A L'Oréal csomagok közül személyre szólóan választhatod ki a tökéleteset!

Akár férfi, akár nőismerős a megajándékozott, biztosan találsz az életkorának és bőrének megfelelő ajándékot. A L’Oréal segít, hogy valódi figyelmességgel tudd meglepni azokat, akik a legfontosabbak karácsonykor.

Olvass tovább »



Valentin napi meglepetés!

Frissítve: 2011. febr. 7., 07:00 | Megtekintve: 5078

Rohamosan közeledik a Valentin nap, és ha már február 14. a szerelmesek ünnepe, akkor ne feledkezzünk meg a meglepetésekről sem. Teljen ez a nap a romantika jegyében! Figyeljetek, van pár ötletünk!

A szokás Európa nyugati részéről származik ahol úgy tartották, hogy Szent Bálint, Terni püspöke volt a jegyesek és fiatal házasok védőszentje. Számos legenda és csodatételről szóló történet fűződik a nevéhez, de a lényeg, hogy innen indult a mára már egész világot behálózó Valentin őrület. Manapság mindenki a romantikára és kisebb-nagyobb ajándékokra koncentrál ezen a napon, és ebből mi sem maradhatunk ki! Vannak akik egy hangulatos vacsorára szavaznak, és vannak akik párjuk kedvében járva, ajándékkal állítanak be. Egy finom illat, egy szépen csomagolt parfüm minden szerelmesnek kitűnő meglepetés. Olvass tovább, mert most nyerhetsz!

Olvass tovább »


Dedikált Kis Hegedüs Réka naptár a fa alá!

Frissítve: 2009. dec. 12., 13:00 | Megtekintve: 2759

Szeretnéd a 2010-es évet Kis Hegedüs Réka exkluzív, művészien erotikus képeivel indítani? Csak egy kattintásra vagy a gyönyörű naptártól!

Most még a Tiéd lehet egy 2010. évi, exkluzív Kis Hegedüs Réka által névre szólóan dedikált naptár 1800 Ft-ért! Ennél jobb karácsonyi ajándékot magadnak vagy férfi ismerőseidnek biztosan nem találsz!

Olvass tovább »