Körömlakk blog

A Kardashian körömlakk kollekció

Frissítve: 2011. júl. 14., 13:52 | Megtekintve: 3079

A Kardashian família nőtagjai összeálltak egy körömlakk kollekció megtervezésének erejéig, ami bemutatja a család sokszínűségét a körmök csinosításán keresztül.

A Nicole by OPI – Kardashian Kolors névre hallgató kollekció 14 új, csillogó színt kínál a rajongóknak.

Olvass tovább »



Lábápolási tippek 2011 nyarára

Frissítve: 2011. márc. 15., 06:00 | Megtekintve: 2912

Már alig várjuk a szerkesztőségben, hogy megérkezzen a papucsok, szandálok és flip-flopok időszaka. A lábfejek és körmök jól ápoltsága ilyenkor alapkövetelmény és a lakkozást se felejtsük el! Nézzük a nyári trendeket!

Télen sajnos a legtöbben elhanyagoljuk a lábunk és körmeink ápolását, mondván úgysem látja senki. A jó idő beáltával azonban előkerülnek a nyitott cipők, szandálok, amik hamar “rávilágítanak” a kissé elfeledett részekre. Semmi pánik, irány a pedikűrös, vagy ha elég ügyesek vagyunk akkor mi magunk is nekieshetünk a virgácsoknak otthon.
Mindenekelőtt azt tudnunk kell, hogy a színek szempontjából minden megengedett idén.

Jobb ha profira bízzuk a szezon első pedikűrjét

Olvass tovább »


Tavaszi körömkörkép

Frissítve: 2011. febr. 25., 06:00 | Megtekintve: 2935

Lassan előbukkannak a kesztyűkből a téli hidegben meggyötört kezek. Egy teljes manikűr után előkaphatjuk a lakkokat és indulhat a színezés a legújabb trendek szerint. Lássuk hát, hogy mit, hogyan kell a körmeinkre kenni idén!

Nemcsak a színek, hanem a formák is elég extrémre sikerültek erre a szezonra!
Használjunk többféle lakkot, ragasztható díszeket, csillámokat! Fő a kreativitás! Tavasszal színezzünk, pöttyözzünk, kockázzunk, legalábbis a körmünkön mindenképpen. A munka időigényes, de a végeredmény megéri!

Szín-és mintakavalkád a Pop-art jegyében

Olvass tovább »