DIM blog

Újdonságok nyárra: Fürdőruhák, Fehérneműk, Akciók!

Frissítve: 2010. jún. 1., 09:46 | Megtekintve: 6626

Új márkák és termékek érkeztek a Harisnyaneked.hu webáruházba. Válogass a legjobb nyári fehérneműk, fürdőruhák közül, és spórold meg a postaköltséget is!

Már minőségi Bellinda fehérneműk és DIM Soleil fürdőruhák folyamatosan bővülő kínálatából is választhatsz. A kifutó modelleket akár 50%-os engedménnyel vásárolhatod meg, a postaköltség pedig 8000 Ft felett ajándék.

Olvass tovább »



Megnyílt az első DIM üzlet Magyarországon

Frissítve: 2009. febr. 19., 13:58 | Megtekintve: 7007

Újabb prémium divatmárkával bővült az Arena Plaza kínálata: a francia DIM februárban megnyitotta első magyar fehérnemű szaküzletét, ahol az egész aktuális kollekciót megtalálod.

A párizsi anyacég, a DIM Branded Apparel magyarországi üzletének nyitása előtt egy olyan helyet keresett, amely illeszkedik a márka imidzséhez. Így nem véletlenül választották a nagy divatmárkák által kedvelt Arena Plazát, a minőség és stílus elkötelezettjét, amely exkluzív bérlői mixével megfelelő helyszínnek bizonyult a vállalat vezérmárkájának bemutatásához.

Az üzlet nyitásának célja, hogy megismertesse a teljes kollekciót a vásárlókkal. Így mostantól egy helyen megtalálhatóak az igényes, különleges anyagokból készült DIM női és férfi fehérneműk, harisnyák, hálóruhák és kiegészítők.

A DIM márka immáron 51 éves múltra tekint vissza, így a test és az anyagok szakértőjeként már évtizedek óta folyamatosan fejleszt olyan termékeket, amelyek hangsúlyozzák a test szépségét és növelik a személyes komfortérzetet. Az első magyarországi DIM fehérnemű bolt magas minőségű, szezonálisan megújuló termékkínálattal, és havonta más-más termékekre vonatkozó akciókkal várja vásárlóit.