Netszépségverseny blog

Ezek a legszebb divatoldalak - a szavazás eredménye

Frissítve: 2010. márc. 21., 09:00 | Megtekintve: 3615

A hónap elején szavazást írtunk ki arról, melyik divatoldal tetszik nektek a legjobban. Két kategóriában hirdetünk győztest, nézd meg, egyetértesz-e a végeredményekkel!

Szavaztatok és véleményeztetek, mi pedig borítékoltuk az eredményeket. Mivel a márkaoldalakat és a divatmagazinokat egymással versenyeztetni olyan lenne, mint az almát és a narancsot összehasonlítani, ezért két nyertest hirdetünk.

Olvass tovább »



Melyik a legjobb divatmagazin ezek közül? Szavazz!

Frissítve: 2010. febr. 25., 10:49 | Megtekintve: 4292

A divatoldalak szépségversenyének második fordulójához érkezve azt szeretnénk tudni: Szerinted melyik online divatmagazin oldala a legszebb és legstílusosabb? 6 jelölt várja a véleményedet!

Szavazz te is, mert minden vélemény számít! Mint tudjuk, a divatmagazinok minden egyes oldala szépségre, egyediségre, stílusra törekszik. De vajon sikerül elérniük, hogy látvány szintjén kitűnjenek a tömegből, vagy túl hasonlóak? Nézd meg a jelölteket!

Olvass tovább »


Szavazz a legszebb divatoldalra!

Frissítve: 2010. febr. 15., 10:55 | Megtekintve: 2640

Játékot indítunk, hogy megtudjuk, melyik a legcsodálatosabb divatoldal, ami az interneten valaha létezett! Szavazz te is, hiszen a végeredménynél minden vélemény fontos!

Többfordulós szavazásunk végére megtudjuk, melyik a legszebb divatoldal a világon. Az első fordulóban a divatházak és márkák saját weboldalai mérik össze esztétikai képességeiket. A te kommentedre is számítunk!

Olvass tovább »