A Helly Hansen meleg ruhái téli alkalmakra

Frissítve: 2011. nov. 29., 08:00 | Megtekintve: 2379

A tél közeledtével a Helly Hansen sportruházatban és utcai viseletben is csinos, meleg és a célnak tökéletesen megfelelő újdonságokkal áll elő.


A Helly Hansen 2011-es újdonságaiban található egy professzionális outdoor kollekció, ami idén először női sorozattal is előrukkol, illetve ruházat a vízisport szerelmeseinek, egy síelőknek szánt kollekció és utcai darabok is.

Odin

A 2011-es őszi-téli szezonban a Helly kiegészítette professzionális outdoor férfi kollekcióját egy öt részes női Odin sorozattal, amely védelmet nyújt a női hegyi vezetőknek, alpinistáknak és felfedezőknek egyaránt. Az új férfi és női Odin Mountain Jacket és az Odin Mountain Pants a Helly Hansen legjobb védőrétegét tartalmazza, a Helly Tech Professional-t (20,000mm vízálló, légáteresztő képesség), a szigetelést pedig a laminált PrimaLoft biztosítja az Odin Isolator Jacket-ben. A rendkívül könnyű és meleg Odin Isolator a sportolók, és szakemberek nagy kedvence, hiszen remek minimál dizájnnal bír, és könnyen elfér egy hátizsákban is.

Enigma

A Helly Hansen Enigma Jacket- et nem a megszokott módon, csíkokban bélelték ki pehelytollal, hanem hatszögletű párnácskákban, a kabát belsejében, így kivételes meleget biztosít. A belső technológia egy sztreccs Helly Tech Professional külső réteg mögött rejlik, amely 20 000 mm-es vízálló és légáteresztő védelmet nyújt. A kabát belsejébe PrimaLoft szigetelést építettek, hogy még nagyobb meleget biztosítson. A karcsú Enigma Jacket síelésre lett kifejlesztve. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a beépített RECCO reflektor, a megerősített váll-párnák, a kivehető hószoknya, és a vízálló cipzár.

Hydropower

A lábszárig érő Rigging kabátot egész évben lehet használni, hiszen Helly Tech vízálló, légáteresztő nejlon külső réteget és PrimaLoft kivehető bélést tartalmaz, így olyan meleget biztosít, mint egy tollkabát, miközben egy profi esőkabát védelmét is nyújtja. A tiszta, skandináv vonalvezetésnek köszönhetően divatos megoldást nyújt a mindennapokra is. Nem csak vitorlázóknak és edzőiknek praktikus választás tehát a Helly Hansen Rigging Coat, de népszerű alternatíva bárki számára a sportolás előtti és utáni hideg, szeles időre.

Oslofjord

Az új Strand Down Jacket tökéletes példája annak, mikor egy klasszikus darabot újraalkotnak a még jobb eredmény érdekében. A csípőig érő mindennapos tollkabát törzsét az időtlen vastag csíkok határozzák meg, ujjai viszont egyenes szabásúak és simák. Így a dzseki alkalmas lesz bármilyen városi vagy városon kívüli hideg időjárásban végzett tevékenységre. A kollekcióban a Helly norvég öröksége által inspirált pamut kardigánokat, kapucnis felsőket, pólókat és kötött pulóvereket is találunk.



Ajánljuk még