Nyári divat tippek molett hölgyeknek

Frissítve: 2012. máj. 14., 12:31 | Megtekintve: 7704

A modell szóról mindenkinek a vékony, magas hölgyek jutnak az eszébe, akiken egy deka felesleg sincs. Pedig a teltebb hölgyek ugyanúgy diktálhatják a divatot, mint karcsúbb társaik.


A Tschibo sajtóközleménye ad néhány tippet teltkarcsú hölgyeknek, hogyan öltözködjenek a lehető legelőnyösebben és csinosabban.

Elég egy jól megválasztott ruhadarab, egy megfelelő szín, anyag vagy minta, máris láthatatlanná tehetünk egy-két kilót. Nem beszélve a kiegészítőkről, amelyek nem csak feldobják öltözékünket, de elterelik a figyelmet azokról a testrészekről, amelyet kevésbé szeretnénk kihangsúlyozni.

Íme, néhány hasznos tipp teltkarcsú hölgyeknek, amelyekkel garantált a siker:

Ha néhány felesleges kiló van rajtunk, akkor válasszunk a hosszabb fazonú, lenge, A-vonalú szoknyák, vagy a mell alatt szabott csinos nyári ruhák közül. A mell alatt bővülő felsők takarják a hasat, a hosszabb szabású, combközépig érők pedig egy leggingsszel kombinálva ideális darabok. A V kivágás nyújtja a nyakat és az egész alakot, így kifejezetten előnyös a teltebb hölgyek számára. Az egyenes szabású nadrág, szoknya vagy ruha mindig nyerő, az élére vasalt, hosszú nadrág pedig szintén karcsúsít. A pólóra felvett rövid kardigán vagy farmerdzseki optikailag hosszítja a felsőtestet, ezzel igazán előnyös viseletté válhat.

A fekete szín valóban slankít, de nyáron nem a legideálisabb. Az élénkebb színű ruhák is előnyösek lehetnek, ugyanúgy, mint a mintás felsők, amelyek vonzzák a tekintetet, így a szélesebb csípő rejtve marad. Örök szabály: a függőleges csíkozás keskenyít, a vízszintes szélesít.

Ruhatárunkat izgalmas kiegészítőkkel is feldobhatjuk. Az apró kiegészítők előnyösen hangsúlyozzák ki azokat a területeket, amelyekre szeretnénk felhívni a figyelmet, a vastagabb karkötő pedig karcsúbbnak mutatja a csuklót. Akár egy nagyobb méretű kalappal is könnyen elvonhatjuk a figyelmet nem kívánatos testrészekről. Az övet ne a derékra, hanem a csípőre kössük. A lapos vagy vastag sarkú cipők helyett előnyösebb a tűsarkú, amelyben magasabbnak és vékonyabbnak tűnhetünk.

A Tchibo üzletek május 9-től, hat héten át elérhető, teltkarcsú hölgyeknek összeállított kínálatában divatos ruhákat, és trendi kiegészítőket találhatunk. A termékek a www.tchibo.hu oldalon található webáruházból is megrendelhetők.



Ajánljuk még