Sheryl Crow western életérzése

Frissítve: 2008. febr. 7., 13:15 | Megtekintve: 4324

Új lemeze a napokban jelenik meg, nemsokára pedig az amerikai prérik világát idéző kollekcióját is piacra dobja az énekesnő.


2008-ban egyre nehezebb feladattá válik majd elválasztani a valamilyen előadóművészi teljesítményért szerzett hírnevet a divattervezői próbálkozásoktól. A tervezői trend soron következő áldozata Sheryl Crow énekesnő. A kanadai Western Glove Works ruhagyártó cég – akik Victoria Beckham farmerkollekciójának megjelenésében is nagy szerepet játszottak – vette szárnyai alá a Bootheel Trading Co. fantázianevű, egyszerű és olcsó, western stílusú farmerruházatot.

„Én Missouri-ban születtem és nőttem fel, dolgos, istenfélő földművesek között. A farmer mindig is ruhatáram első számú, legfontosabb darabja volt” mondta el inspirációjáról Crow, aki saját bevallása szerint évek óta álmodozott egy saját divatmárka alapításáról. „Most szeretném megadni a kisebb pénztárcával rendelkező divatrajongóknak is a lehetőséget, hogy csinosan és kényelmesen öltözhessenek fel.”

A 27 darabos kollekcióhoz az énekesnő saját kedvenc ruhái adták az alapot, amiket egy stylist segítségével, új ötletek alapján átalakítottak. Júniusban várható a Bootheel Trading Co. amerikai debütálása, nadrágok és szoknyák 58 – 62 dollár között, a felsőrészek pedig 24-35 dollár közötti áron lesznek kaphatók.

Ajánljuk még:
h3. Farmerek a piactéren



Ajánljuk még