By Me 2014-15 őszi-téli kollekció

Frissítve: 2014. nov. 3., 20:13 | Megtekintve: 184158

Hungarikumok a divat világában - ezzel a mottóval került megrendezésre a By Me divatszalon 2014-15 őszi-téli kollekciójának bemutatója a Boscolo New York Palotában.


A By Me igazán magasra tette a mércét, nem csak ruháival nyűgözött le minket, hanem a bemutató helyszínével is, Európa legszebb kávéházában, a New York Kávéházban tekinthettük meg a csodás darabokat.


Hungarikumok a divat világában

By Me Spicy és By Me Matyó 2014-15 őszi-téli kollekciókban az aktuális divatba és öltözködési kultúrába beépített eredeti kézzel hímzett kalocsai és matyó mintás ruhák innovatív módon kelnek életre. A kollekciót a magas minőségű alapanyagok és precíz kivitelezés jellemzi, ahol az értéket a tudás és az eredetiség jellemzi. A ruhák elegáns, klasszikus vonalvezetésűek és azoknak a nőknek ajánlottak, akik munkahelyükön kívül is szeretnek egyedien és elegánsan öltözködni, valamint fontos nekik, hogy az öltözékük tükrözze identitásukat és kultúrájukat. A kézzel hímzett magyar motívumok különösen egyedivé és elegánssá teszik a kollekció darabjait: valódi, tradícionális értékeket képviselik.

Hrivnák Tünde a By Me tulajdonosa és tervezője beleszületett a ruhák világába, nagymamája és édesanyja is varrónő, így színek és anyagok között nőtt fel. Vidéki városban Tótkomlóson nőtt fel, ahol nagy becsben tartják a hagyományokat, innen ered a népi motívumok iránti szeretete. Saját tervezésű ruháival a magyar hagyományok fontosságát kívánja megjeleníteni, hogy azok megfelelően tükrözzék a ma diktált trendeket.



Ajánljuk még

Őszi ruhatárfrissítés a Brandshoppal!

Green Box Pack, a Puma őszi újdonsága

Lépj be a designer mennyországba!

Levi's 2014 ősz-tél - A kaliforniai életérzés

Nü by staff Luxury - extrém karácsonyi kollekció

F&F – Velence hangulata Prágában

Őszi divatmustra a Moda Italia webáruházzal

Exkluzív info: Amit csak a Brandshopban találsz meg!

Itt a tavasz legjobb része, az új Nü by staff kollekció