Egyedülálló Springfield flagship üzlet nyílt a Váci utcában

Frissítve: 2016. jún. 13., 22:33 | Megtekintve: 129844

A spanyol Cortefiel Csoport tagja, a Springfield márka május 23-ával megnyitotta hazai flagship üzletét.


Budapest legfrekventáltabb divatközpontja, a Vörösmarty térre eső Váci utca 2-es szám alatti épület ad otthont a milleniumi generáció egyik legnépszerűbb, mediterrán ihletésű divatbrandjének.

A megközelítőleg 400 m2-es, kétszintes üzletbelső Caulder Moore urbán designer újszerű koncepcióját jeleníti meg, amely Európában eddig csak a spanyol és portugál üzletekben tűnt fel.


Murányi Emese, a Springfield magyarországi country managere elmondta: „Az új üzletkoncepció sokkal jobban illeszkedik célcsoportunk ízléséhez és életstílusához, mint a korábbiak; olyan helyszínt szerettünk volna létrehozni, ahol a fiatalok szeretnek elidőzni. Régóta kerestük a megfelelő helyet, ahol elfér a teljes férfi választék és helyet kap a női kollekció is, így hatalmas öröm számunkra, hogy egy ilyen frekventált helyszínen ilyen impozáns lett a végeredmény.”

A teljes földszinten a női, a teljes -1. szinten pedig a férfi kollekciók darabjaiból válogathatnak a vásárlók hétfőtől szombatig 10 és 21 óra, vasárnap 10 és 20 óra között.



Kapcsolódó márkák: Springfield


Ajánljuk még