Az 5 legstílusosabb sztár 2008-ban

Frissítve: 2008. ápr. 22., 17:02 | Megtekintve: 4368

A Glamour magazin az olvasói szavazatok alapján összeállította a legjobban öltözködő hírességek toplistáját.


“**Kate Moss** végre visszatért!” – írta a magazin szerkesztője, Jo Elvin, aki szerint olvasóik azért szavazták 2008-ban első helyre az ausztrál modellt, mert az örök kedvenc Kylie Minogue az utóbbi egy évben sorozatosan megbotránkoztatta őket pocsék ruháival. „Kate azért is lett első helyezett, mert a saját, páratlan stílusával merészségre és egyediségre késztet másokat is az öltözködés terén.”

Kate mögött a második helyezett Sienna Miller lett, aki nővérével együtt a Twenty8Twelve divatmárka alapítója és gyakorló divattervező. A Hollywoodban is befutott színésznő sajátos stílusának köszönhetően már évek óta divatikonnak számít Angliában, és a hírek szerint jelenleg is egy új kollekción dolgozik.

Scarlett Johansson a harmadik helyen áll idén. Miután a Calvin Klein és a L’Oreál reklámarcaként bepillantást nyert a divatszakmába, gyorsan a Reebok-al is kötött egy szerződést, melyben már saját retro stílusú ruházati és cipő kollekció megjelentetéséről is szó esett. A nagy felhajtással övezett kollekció végül a „Scarlett Hearts RBK” nevet kapta.

A negyedik helyezett Rachel Bilson először a Narancsvidék sztárjaként vált hírességgé, de a forgatásokon kívül olyan ruhakölteményekben tűnt fel, hogy elbűvölte a divatrajongókat is. Fiatalosan nőies stílusa népszerű témája a női- és divatmagazinoknak, így nem meglepő a rengeteg szavazat.

Az ötödik helyet Jennifer Aniston kaparintotta meg, aki nemrég azt nyilatkozta, hogy már szinte a házból is fél kilépni, annyira frusztrálja, hogy rajongói minden lépésnél a ruháit lesik. „Nem érdekel már a divat, úgyis mindig kigúnyolnak és kibeszélnek, ezért általában papucsban meg farmerben mászkálok az utcán is” – nyilatkozta Jennifer, aki ezzel a hozzáállással mégis megnyerte magának a Glamour olvasóit.

Ajánljuk még:
h3. Újdonságok a piactéren



Kapcsolódó márkák: Calvin Klein, Reebok, Twenty8Twelve


Ajánljuk még