Fergie cipőkollekciója

Frissítve: 2008. dec. 10., 21:33 | Megtekintve: 1931

2009 folyamán két részben jelenik meg Fergie első cipőkollekciója, melyet Los Angelesben már a megjelenés előtt bemutattak a rajongóknak.


A Black Eyed Peas énekesnőjének cipőkollekciója 2009-ben, két részre osztva kerül a Brown Shoe márkaboltokba. A Fergie / Fergalicious névre keresztelt kollekció minden divatos, egyéniségét nyíltan vállaló, cipőgyűjteményét folyamatosan bővítő, vásárlást és trendeket kedvelő nő kedvence lesz, akik ismerik Fergie egyéni stílusát és szó szerint szeretnének az ő cipőjében járni.

A sokszínű, hangsúlyozottan nőies kollekcióban kirívó csizmák, trendi gladiátorcipők, egzotikus szandálok és kényelmes sportcipők egyaránt helyet kaptak. A különleges darabok első adagja 2009 februárjában jelenik meg.

“Azért szerettem mindig is a divatot, mert remekül ki lehet általa fejezni az aktuális hangulatunkat. Egy jó cipő nem csak az éppen viselt ruhák összhatását, de az ember kedvét is megváltoztatja. Magas sarkú cipellőben magabiztosabbnak érezheted magad, egy bebújós balerinában pedig a hétvégi pihenés kényelmét idézed meg” – mondta el a kollekció bemutatóján Fergie.

A Brown Shoe számtalan brandet tudhat magáénak, a sztárokkal közös munka sem idegen számukra – Fergie előtt már olyan zenészek alkották meg kollekcióikat segítségükkel, mint Carlos Santana vagy Reba McEntire.



Ajánljuk még

9 sztár, akik divattervezői babérokra törnek

Szokatlan arcot választott Balenciaga

Trendi pumák golfütővel

Nicole Richie terhesruhái

Sztár-túladagolás a Sugarbird kifutóján

Viseld Amy Winehouse ruháit!

USE ruhában a High School Musical sztárja

"Nem volt stílusom a főiskola alatt" - interjú a Puma tervezőjével

Az 5 legstílusosabb sztár 2008-ban