Pro Wear - akció!

Frissítve: 2009. jan. 8., 17:35 | Megtekintve: 3466

Az európai trendeket követő férfiak hazai márkája, a Pro Wear nemrég megnyitotta második üzletét is, a szolnoki márkaboltban pedig 40%-os árengedménnyel várják a vásárlókat.


A cikkben található kedvezmények már nem aktuálisak.

Már megkezdődött a tél végi akció a szolnoki Pro Wear márkaboltban, ahol a Pro Wear termékek árából 40% engedményt kapnak a vásárlók.

A Pro Wear márkájú, legfrissebb európai divattrendeket követő, sportosan elegáns zakók, nadrágok, bluzonok és kabátok a legmagasabb minőségi elvárások szerint készülnek. A kollekciók egymással jól variálható darabjait elsősorban a 30-50 év közötti menedzsereknek ajánlják.

A vásárlók a Pro Wear termékekkel országszerte minden jelentősebb férfiruházati üzletben és épülő márkabolt hálózatuk immár két szolnoki üzletében is találkozhatnak.

December elején nyílt meg a második Pro Wear üzlet Szolnokon. A Széchenyi körúti Pro Wear Férfiruházati Outletben minden Pro Wear termék jelentős kedvezménnyel kapható. Egyéb öltözék-kiegészítők is találhatók az üzletben, így ingek, nyakkendők, kötött pulóverek, kardigánok, hosszú ujjú pólók, alsóruházat, övek, esernyők óriási kínálatából is válogathatnak a vásárlók.

Ajánljuk még:

Pro Wear kollekció a piactéren



Kapcsolódó márkák: Pro Wear

Kapcsolódó üzletek: PRO WEAR Férfiruházati üzlet - Szolnok, PRO WEAR Férfiruházati Outlet - Szolnok


Ajánljuk még

Pro Wear új kollekció és heti akciók