5 tipp, amivel idén is trendi leszel

Frissítve: 2009. febr. 20., 14:01 | Megtekintve: 6580

Mit vegyél fel 2009-ben? Tippeket és ötleteket adunk ahhoz, hogyan kövesd a divatot már meglévő ruháidból válogatva és megmutatjuk, mit érdemes megvenned a következő shoppingolás alatt.



Gap, Marc, Dolce & Gabbana

1. Retro és matróz

2009-ben sem kell a 80-as évekből származó ruhákat a szekrény mélyén hagyni. A magasított derekú szoknyától és retro trapéz farmertől kezdve a matróz stílusú, tengerész csíkos darabokig idén bármi jöhet, ami megállta volna a helyét 20-30 évvel ezelőtt a ruhaüzletek kirakatában.


BCBG Max Azria, Loewe, Marc Jacobs

2. Félvállas felsőrész

A félvállas topok és ruhák nem csak az új tavaszi kollekciókban, de a vörös szőnyegen is az egyik leggyakoribb látvánnyá váltak mostanában. Akár az egyik válladat szabadon hagyó, hosszú ujjú felsőt, akár egy féloldalt futó pántos ruhát választasz, a lényeg az asszimmetria és az idei év divatszínei.


Issa, Gucci, Hermés

3. Maxiruha

Minél hosszabb, lebegő szoknya, könnyű és szellős anyagok, változatos színek határozzák meg a 2009-es maxiruhát, a tavasz egyik új visszatérőjét, ami az extrém rövid szoknyák és topok trendje után lepte meg a divatvilágot. A hosszú és kényelmes ruhákat nyugodtan viseljétek randira is, mert nőies eleganciája tökéletesen illik ahhoz, amit a férfiak számára tartogat az idei év.


Lacoste, Dolce & Gabbana, Just Cavalli

4. Zakó és öltöny

A pasiknak most egyszerű dolguk lesz, ha meg akarnak felelni az aktuális divatnak. Lezser és elegáns stílusú férfiak egyaránt viselhetnek zakókat és öltönyöket – mi több, idén kötelező is, hiszen a divatházak a tavaszi-nyári trendekhez igazodva különböző stílusú, lehengerlő modellek özönével árasztják el a boltokat.


Louis Vuitton, Danielle Scutt, Ed Hardy

5. Rafinált fürdőruhák

Fürdőruhák terén nem sok unalmas darabra számíthatunk idén. A meglepő helyeken kivágott egyrészesek, rafinált pántokkal felköthető bikinik alsó és felső része nem kell, hogy színben harmonizáljon. Kedved szerint tangát vagy széles alsót is nyugodtan választhatsz, amíg a hasadat szabadon hagyod, mivel a minél nagyobb fedetlen testfelület is a 2009-es trend nagy befutója.



Ajánljuk még

5 vagány póló, belevaló csajsziknak

Top 5 őszi cipő minden alkalomra

5 divatos választás tavaszra

5 mellény, ami feldobja a stílusod

A hónap 5 legnépszerűbb cucca

A Nyár őrült darabjai

Az F&F idén elhozza nekünk Párizst

Top pulcsik a télre! - Csajoknak és Pasiknak

Íme, itt az idei ÉvÉkszere!