Időutazás és sztárvendégek az F&F divatshowján

Frissítve: 2009. máj. 15., 13:07 | Megtekintve: 4467

Budapesten először volt látható az F&F divatház 2009-es őszi-téli kollekciója európai körútja során. A megjelent ötszáz vendég azon kivételesek között van, akik már most tudják, mi lesz a divat ősszel és télen.


A május 7.-i F&F show egy kis időutazás volt, a jövőbe és múltba egyaránt, ugyanis a darabok közt a 80-as évek néhány jellemző divatvonulata is feltűnt. Megjelentek az élénk és a pasztell színek, a fekete-fehér, a matt és a fényes, az elegánstól a kényelmes ruhadarabokig.

Kiegészítőket is láthattak az érdeklődők: divatos táskák, hasonló cipővel és kesztyűvel, azaz az F&F továbbra is törekszik a teljességre. A hazai stylistok, divatszakemberek véleménye szerint valamennyi ruházat magában foglalja a nemzetközi divattrendek irányvonalait.

Az est házigazdái Gönczi Gábor és a démoni szépségű Orosz Barbara voltak, de a hazai sztárvilág több jeles képviselője is kíváncsi volt a showra. Medveczky Ilona, Csomor Csilla, Kiszel Tünde, Peller Mariann, Madár Veronika, Keleti Györgyi és Zimány Linda az első sorból nézték végig a nem mindennapi bemutatót.

Az est sztárvendége az Isztambulból hazaérkező Csősz Boglárka szupermodell volt, aki csak erre az alkalomra látogatott Budapestre.

“Az F&F márkát már rég óta ismerem és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az angol divatház öltöztet” – mondta Peller Mariann az RTL Klub műsorvezetője, aki erre az alkalomra is F&F-be öltözött.

“Véleményem szerint aki F&F-et hord, az trendi és divatos. Szerencsésnek tartom, hogy a kiegészítők választéka is egyre szélesedik, ezzel lehetőséget biztosítva, hogy ízlésesen és harmonikusan kombináljuk viseletünket.” – nyilatkozta Már Róbert stylist.

Amire pedig az F&F a megjelenés mellett a legbüszkébb: 2008-ban Angliában a vezető 10 márka között szerepelt. Négy nőből 1 biztosan valamilyen F&F terméket visel.

A bemutatón készült további képeket a cikk folyatásában nézheted meg.



Kapcsolódó márkák: F&F


Ajánljuk még

F&F – Velence hangulata Prágában

F&F és Cherokee akciós kupon

A legkisebb is számít: F&F bemutató

Mesébe illő karácsonyi F&F reklámfilm

Zséda az F&F ruháit viseli turnéján

Karácsonyi jótékonysági akció sztárokkal

Az F&F idén elhozza nekünk Párizst

Máris történelmet írt az F&F idei őszi kollekciója

Programajánló: Designers Lounge kiállítás és vásár