Dolce vita a MOM Park mögött

Frissítve: 2009. jún. 5., 12:46 | Megtekintve: 3595

Mint Madonna és Angelina Jolie, öltözz te is Dolce & Gabbanába, vagy válogass számtalan másik világmárka eredeti darabjaiból nagyon jó áron az Ittierre Designer Outlet-ben.


Ha szereted az időtlen stílust és a jó áron kapható luxusmárkás darabokat, te is örülni fogsz a hírnek, hogy az Ittierre Designer Outlet-be minden eddiginél több Dolce & Gabbana termék érkezett.

Madonna és Rihanna Dolce & Gabbanában:

Bár 2008 óta hallani híreket az Andrássy úti márkaüzlet közelgő nyitásáról, Magyarországon egyelőre kizárólag butikokban és outletekben kapható a Dolce & Gabbana, amely nem csak világhírű, de számtalan sztár kedvenc ruhamárkája is. Angelina Jolie, Madonna, Monica Bellucci, Tom Cruise, David Beckham, Kylie Minogue, Rihanna és Jennifer Lopez mind köztudottan rendszeres vásárlók, Debreceni Zita pedig az idei Operabálon egy zöld Dolce & Gabbana estélyiben jelent meg (ugyanolyan ruhában, mint Rihanna a 2007-es World Music Awards-on).

Az Ittierre-ben mostantól te is nagy választékban vehetsz Dolce & Gabbana darabokat – női és férfi ruhák, ékszerek, fehérneműk, fürdőruhák, szandálok és papucsok mind megtalálhatók az üzletben és a webáruházban. Emellett természetesen Cavalli, Versace, Costume National, Ferré, Armani és más luxus világmárkák is várnak rád.

Dolce & Gabbana termékek az Ittierre-nél:

Az árukészlet továbbra is minden héten megújul, ezért a számtalan világmárka egyedi darabjait érdemes gyakran átböngészni. Nézz be az Alkotás úton, a MOM park mögötti lakópark üzletsorán található Ittierre üzletbe és öltözz fel úgy, mint a legnagyobb sztárok!

Nézd meg az Ittierre Designer Outlet kínálatának ízelítőjét a divatkatalógusban!



Kapcsolódó üzletek: Ittierre Designer Outlet - Budapest, XII. kerület, Ittierre Designer Outlet Webáruház


Ajánljuk még

"Ha tetszik, az árban megegyezünk!"

Ittierre Gazdaságpolitika a 2010-es divatévben

A stílusnál nincs jobb ajándék!

Lépj be a designer mennyországba!

Udvaribolond árért királyi designer öltözet!

Akció! Megfizethető, egyedi designer ruhák

Vesd magad a nyárba designer cuccokban!

Kiegészítő dömpinggel vár az Ittierre!

Álomruhatár egyetlen darab áráért, csak most!