Luxus bulizós cuccok ősztől a H&M-nél

Frissítve: 2009. jún. 19., 12:09 | Megtekintve: 4994

Megdöbbentő együttműködés a divat világában: a híres és csodálatos Jimmy Choo cipőket hamarosan a H&M-ben is beszerezhetjük!


Idén ősszel a brit luxuskiegészítő-márka, Jimmy Choo hozza el nemzetközi hírű pompáját és mutatja be sokak által csodált cipőit és táskáit a világ kb. 200 kiválasztott H&M üzletében, ahol a termékek november 14-től lesznek kaphatók. Ez az első alkalom, hogy a H&M egy kiegészítő márkával működik együtt, és a kollaboráció megünneplése céljából a Jimmy Choo egy, a kiegészítőkhöz illő női és férfi ruhakollekcióval bővíti ki tervezői skáláját.

“Megtisztelő volt számunkra a H&M-mel együttműködő divatóriások sorába lépni, és a divatkövető, elegáns nők számára kollekciót tervezni, valamint néhány nagyszerű férfi terméket is elkészíteni” – mondta Tamara Mellon, a Jimmy Choo alapítója és elnöke. – “A Jimmy Choo egy kifinomult, modern, könnyen elérhető és ragyogásban gazdag kollekciót hoz majd a H&M-nek; olyan tökéletes bulis darabokat, amelyeket most megvehetsz, és éjszaka elkoptathatsz!”

A Jimmy Choo cipők a hollywoodi vörös szőnyeg meghatározó szereplői, és az Oscar-díj átadók olyan kitüntetett színésznői viselték, mint például Cate Blanchett, Halle Berry, Hilary Swank és sokan mások.

A híres Jimmy Choo cipők a H&M számára készült exkluzív kollekció leglényegesebb, de nem egyedüli elemei lesznek. A luxusmárka táskáiról is híres, ezért a H&M számára a luxus-hatást garantáló kiegészítők egy teljes áruskáláját készíti el. A női kollekció és a férfiaknak tervezett termékek révén a Jimmy Choo az éjszaka valódi ragyogását hozza el a H&M-hez.

Nézd meg a H&M kollekciót a divatkatalógusban!



Kapcsolódó márkák: H&M, Jimmy Choo


Ajánljuk még

A világ legjobban várt melltartói megérkeztek

Lanvin luxus H&M árakon, novemberben a boltokban

Akciófigyelő: Kabátokra -5000 Ft a H&M-ben