Hordható designer hotelek - 2.

Frissítve: 2009. júl. 12., 07:00 | Megtekintve: 2628

Tengerparti luxusvillák, párizsi romantika és klasszikus festmények az olasz óvárosban - fedezd fel velünk, mely divattervezők álmodtak design hoteleket a világ legszebb helyeire.


Hotel Bellechasse – Christian Lacroix

Párizs szívében, a Musée d’Orsay mögött található a csodaszép Hotel Bellechasse, ami 2007 júliusában egy teljes átalakítás után nyitott meg újra. Christian Lacroix alkotta újjá a hotel belső terét, ami modern, színes, neoklasszicista és bohém stílusok különleges keveréke. A hotel 34 szobájának mindegyike más-más hangulatot sugároz, Lacroix minden apró részletet, mintát és anyagot maga választott ki. Aki szereti a különleges, olykor meghökkentő és sehol máshol nem látható designt, annak muszáj megszállnia a Bellechasse-ban legalább egy éjszakára.

Tortuga Bay – Oscar de la Renta

A Dominikai Köztársaság egyik legszebb hotele, a Tortuga Bay 15 tengerparti luxusvilláját Oscar de la Renta rendezte be saját, jól ismert stílusában. A rendesen elkényeztetett vendégeket már a reptéren várja a hotel személyzete, elfurikázzák őket saját villájukhoz, aminek elegánsan modern karibi stílusa egyedülálló a világon. A hotel területén 9 étterem, 5 bár, tenisz- és golfpálya, állatkert és egy kirándulóhelynek tökéletes természetvédelmi terület is van még a luxus designer-házikók mellett.

Gallery Hotel Art – Salvatore Ferragamo

Az olasz Salvatore Ferragamo divatházhoz tartozó Gallery Hotel Art az ellentétek otthona – egy nagyon modern szálloda Firenze óvárosi részében. A Ponte Vecchio-tól pár lépésnyire található épület egyszerre hotelként és művészeti galériaként funkcionál, évente több kiállítás is látogatható benne. A szobákat klasszikus firenzei stílusban rendezték be, fúziós konyhája viszont tökéletesen korszerű. Az ódon hangulatú szobákhoz Bulgari termékekkel és kimonókkal felszerelt japán fürdőszobák tartoznak. Természetesen a hotel mellett egy Ferragamo üzletet is találunk.

Nézd meg design hotel cikksorozatunk többi részét is!



Ajánljuk még

Hordható designer hotelek - 1.