Idén ősszel VÁLLald fel a stílusod!

Frissítve: 2009. júl. 30., 12:43 | Megtekintve: 2058

Ha eddig megilletődött sajnálkozással nézted szüleid ifjúkori képeit, amin anyukád hatalmas válltöméssel párnázott blúzban diktálja a 80-as évekbeli divatot, akkor ideje, hogy megváltoztasd a véleményed!


A 2009 őszi-téli szezonra visszatér egy mára elfelejtett retro fazon, az eltúlzott, kitömött vállrészek trendje, hogy újra meghódítson egy egész generációt. A keskeny vállú nők most úgy érezhetik, ezt a szezont direkt nekik találták ki, de a tervezők sok olyan rafinált és feltűnő fazonnal rukkoltak elő, ami a szélesebb vállúaknak is csodásan áll.

Zac Posen és Yves Saint Laurent az elegáns fazont és a minden alkalomhoz passzoló szürkét preferálják, de a retro hatás azért megjelenik az ő kreációik vállrészén is.

Egyes tervezők az extremitások felé viszik a hatalmas vállak trendjét: Alexander Vauthier szürke ruhája vagy Roksanda Ilincic blézere feltűnően szögletes formát ad.

A Dolce & Gabbana páros és Marc Jacobs is szeretik a puffos ujjat, ami bohém vagy elegáns darabokon egyaránt megállja a helyét.

A földrajzilag és árban is hozzáférhetőbb üzletláncok szintén adnak az új trendnek: a H&M-nél rengeteg válltöméssel és puffos ujjal találkozhatunk ősztől, a Mango pedig egyedi vállmegoldásokkal dobja fel egyes darabjait, például ezt a zipzáras kabátkát.



Ajánljuk még

Idén ősszel új formában a leggings!

4 sportos trend, amit idén ősszel követünk

3 összeállítás - így öltözz sportosan is trendin!

Top 5 őszi cipő minden alkalomra

5 mellény, ami feldobja a stílusod

Mit mond a stylist, mik a tavaszi trendek?

2 őszi tipp csajoknak és pasiknak

Lana Del Rey lett a H&M arca

Ősz, ruhatárfrissítés, Brandshop!