A GAS szülinapi boltnyitóján jártunk

Frissítve: 2009. aug. 26., 17:25 | Megtekintve: 4436

Néhai elődje székhelyétől nem messze született meg a legifjabb GAS üzlet - a most 25 éves márka új boltja divatbemutatóval, és újszülötthöz méltó ünnepléssel kezdte pályafutását.


Tulajdonképpen reinkarnálódott a Westend legújabb üzlete, a Schulek sétány 39.-ben található GAS márkabolt, hiszen a nemrég bezárt másik üzlet helyett, ugyanazon a szinten alakították ki. A márka 25. szülinapjának megünneplésével összevont megnyitó bulira összegyűlt tömeget divatbemutató, tombola, többféle torta és szendvicsek várták – vagyis minden, ami egy békebeli szülinapi zsúrhoz kell.

A Westendben nem túl meglepő sok ember együttes jelenléte egy üzletben, így most a megszokottól csak az tért el, hogy ruhadarabok helyett pezsgőspoharat emelgettek a jelenlévők. Az üzletet az ú.n. vertikális retail stratégiával alakították ki, designja modern, tágas és átlátható, kellemesen el lehet sétálgatni nézelődés közben a futurisztikus űrkapszula-polcok és keskeny tükrök között. Erre jó bizonyíték, hogy a friss és exkluzív GAS kollekciókból összeállított divatbemutatón a modellek mindenféle átalakítás nélkül használták kifutónak a polcok közti teret.

Az üzletben már ott sorakozik a 2009-10 őszi-téli kollekció, ezen kívül exkluzív darabok is vannak – többek közt az országban egyedül itt kapható a sportos GAS Honda kollekció. Ezekből a cikk alján lévő, divatbemutatóról készült képeket átnézve kaphatsz ízelítőt.

A megnyitó-szülinapon volt minden, ami miatt szívesen járunk ilyen eseményekre – jó kaja, zene, szuper cuccok, dögös modellek és esély, hogy a tombolán nyerjünk valamit (bár ez most közös szuggesztív próbálkozásaink ellenére sem sikerült). Az üzlet pedig szép, nagyon modern, tele van a GAS kollekció őszi-téli, különleges darabjaival. Mindenképpen nézzetek be, ha a Westendben jártok, hogy beszerezzetek az új szezonra néhány szuper darabot!

Modellek készülődnek a színfalak mögött

A divatbemutató képei:



Kapcsolódó márkák: GAS

Kapcsolódó üzletek: GAS - Westend


Ajánljuk még