Párizsi divat karácsonykor a H&M-ben

Frissítve: 2009. szept. 28., 13:07 | Megtekintve: 5382

A legendás Sonia Rykiel által tervezett, franciásan pimasz és ultramodern kollekció hozza el az ünnepi hangulatot idén télen a H&M üzletekbe.


Felforrósítja a karácsonyi szezont a H&M új vendégtervezője, Sonia Rykiel legfrissebb kollekciójával. A “Kötöttáru-királynő” által tervezett Sonia Rykiel pour H&M kollekció Párizs egyéni, modern és pimasz hangulatát testesíti meg.

“A Sonia Rykiel védjegye, hogy minden nő érdekét szem előtt tartja, mivel a divat sokkal inkább lelki, mint anyagi kérdés. Ez az együttműködés tökéletesen illeszkedik a filozófiánkhoz” – mondja Nathalie Rykiel, aki Sonia lánya és a márka művészeti igazgatója.

A Sonia Rykel 2009 őszi kollekciója

2009. december 5-től a Sonia Rykiel pour H&M világszerte 1500 H&M üzletben és a nagyobb Sonia Rykiel butikokban is kapható lesz.

A francia márka története forradalmi időkben, 1968-ban kezdődött. Első butikjának társadalmi változások idején való megnyitása óta Rykiel az individualitással, modernséggel és pimaszsággal – amelyet a tervező “la démode” (divattalan) névvel illet – védjelzett Saint Germain stílus nagykövet-asszonyává vált. A lángvörös hajú, számos díjjal kitüntetett tervező kilenc könyvet írt, és jelentős befolyással bír a francia szociális és kulturális szcénákra.

Natalie Rykiel

2010 tavaszán újabb együttműködésre is sor kerül, amely során nők és 1,5-8 éves lányok számára készülnek ikonikus kötöttáruk és játékos kiegészítők. Ez a kollekció kb. 250 H&M üzletben lesz kapható 2010. február 20-tól.

Nézd meg a H&M kollekciót a divatkatalógusban!



Kapcsolódó márkák: H&M


Ajánljuk még

A világ legjobban várt melltartói megérkeztek