Programajánló: Sztárok a mellrák ellen

Frissítve: 2009. okt. 2., 10:16 | Megtekintve: 4697

Rózsaszínre világított Lánchíd, zene, tánc, sztárok - mind együtt hívják fel figyelmünket, hogy tegyünk a mellrák ellen. Gyere el te is most vasárnap!


Aki október 4-én kilátogat a Lánchíd pesti hídfőjéhez, az minden órában újabb meglepetésekkel és sztárokkal találkozik a színpadon, az Egészség Hídja Összefogás Egyesület szervezésében.

Program

15.30-tól a Világzene órájában a Vaga Banda jelmezes felvonulását követi a Sheket – klezmer koncertje, majd a Besh o droM fellépése.

17 órától a Tánc órájában Detre Diána világhírű szörfössel történő beszélgetés után Erica C dance showját láthatjuk, majd Vámos Veronika flamenco előadása következik, és a blokkot Ataru Taiko japán dob-showja zárja.

18:00-tól a Jazz órájában Szalóki Ági előadását követi a Légierő zenekar.

19 órakor a Nagyszínpadon a Sztárok órája igazi meglepetéseket tartogat: Barbee, Komonyi Zsuzsi, Sárközi Anita, Pál Tamás, Groovehouse, Keresztes Ildikó, Péter Szabó Szilvia után a Presidance táncegyüttes lép színpadra.

20.30-kor a rózsaszínre világított Lánchídon a Légierő zenekar vezetésével vonul át a sokaság.

Barbee és Pál Tamás, az esemény két sztárfellépője így nyilatkozott a mellrák elleni kampányban való részvételéről:

Barbee

“Számomra mindig nagyon fontos volt az egészség, hiszen egy egészséges ember már félsiker. A nők tekintetében a mellrák az, amire figyelnünk kell, nehogy kialakuljon, illetve ha kialakult, akkor sikerüljön leküzdeni. Ehhez viszont nagyon sok akaraterő és kitartás kell. Azzal, hogy részt veszek ebben a kezdeményezésben, szeretnék egy kis erőt adni másoknak.”

Pál Tamás

“Minden sikeres férfi mögött egy nő áll. Ők az életünk biztos pontjai, fogózkodói, ezért nincs annyi figyelem, amely elég lenne számukra tőlünk, férfiaktól. Fontos, hogy ők maguk is figyeljenek saját testükre és rendszeresen eljárjanak szűrővizsgálatokra. Hiszek a megelőzésben, kifizetődőbb, mint az utólagos kezelés, kevesebb szenvedéssel jár, és persze olcsóbb is. Ennek fontosságára szeretném, ha felfigyelnének az emberek.”



Ajánljuk még


Kommentek

keshahttp://barbee– 2011. febr. 3., 17:53

nem baj ha utánozlak farsangon