Ez Komolyan Friss?

Frissítve: 2009. okt. 12., 13:30 | Megtekintve: 2436

Spontán, egyedi és hordható művészetet húzhatsz magadra a New Yorker új kollekciójának köszönhetően, amit az egyik legkülönlegesebb művészcsoport tervezett.


A KLUB7 művészcsoport, a modern művészet egyik legkivételesebb európai képviselője tervezte a New Yorker új exkluzív kollekcióját, a Serious Fresh-t.

A különböző stílusok kombinációjával (vidám, városi művészet és illusztráció) a KLUB7 vizuális világokat teremt. A csapat több területen is munkálkodik: zenét adnak ki, új grafikákat, motívumokat és betűket terveznek. A KLUB7 spontán, friss, komoly és kifejező – ezért lett az új New Yorker kollekció neve Serious Fresh.

A kollekciót exkluzívan a New Yorker termékeire, többek között pólókra, kapucnis pulcsikra és kiegészítőkre tervezték. A színpaletta a klasszikus fekete és szürkéből, valamint feltűnő neon színekből, mint a lila, zöld, pink vagy a kékből áll. A kollekció darabjai az összes európai üzletben elérhetőek lesznek, a megszokott kedvező árakon.

A kollekció nem csupán trendi, de jó célt is szolgál – a bevétel egy részét egy hátrányos helyzetű fiatalok megsegítéséért munkálkodó intézetnek ajánlják fel.



Kapcsolódó márkák: Serious Fresh


Ajánljuk még