Büdös butik miatt háborog New York

Frissítve: 2009. nov. 2., 11:29 | Megtekintve: 2484

Blahnik elhányja magát a Szex és New York-tól, Lindsay Lohan ruhákat tesz a magáévá. Heti divatbotrányok mindenhonnan.


Eheti divatbotrány rovatunkban:

- Manolo Blahnik bővíti listáját azokról, akiket utál
- Diane von Furstenberg parfümjétől elájulnak az emberek
- Lindsay Lohan ingyen vállalt munkájáért bőven jutalmazta magát

Manolo Blahnik szinte mindenkit utál

Újabb legendás divattervező vallotta be egy óvatlan pillanatban mizantróp hajlamait a sajtónak.
“Utálom a sztárokat és a semmitmondó nőket, akik csak úgy “híresek”. Nem mondok neveket, mindenki tudja, kikre gondolok. Az olyan nőket szeretem, akik stílusosak és az én cipőimet hordják." – mondta el Manolo Blahnik. A nyilatkozatot két héttel azután tette, hogy bevallotta, hánynia kell a cipőit híressé tevő Szex és New York sorozattól és a mozifilmtől is.

Kegyetlen szagú Diane von Furstenberg parfümje

Diane Von Furstenberg úgy promózza új, D Eau de Parfum nevű illatát, hogy New York-i butikjának légkondicionáló rendszerébe fújja azt. Ám sajnos így az utcát is elárasztja a tömény – és állítólag nem túl kellemes – illat.
“Szédülni kezdtem attól az iszonyú, orrfacsaró szagtól, amit általában a 60 feletti matrónák árasztanak magukból.” – mondta egy járókelő, aki elhaladt a 14. utcai butik előtt. A márka képviselői azt ígérték, utánanéznek a beérkező panaszoknak, a new yorkiak pedig kerülik az utcát, nehogy rosszul legyenek.

Lindsay Lohan érdekesen fogja fel az “ingyen” munkát

A túl sok kritikusi elismerésnek nem örvendő Lohan-féle Ungaro kollekció tervezését a hírek szerint Lindsay teljesen ingyen vállalta el, még a szállást és utazási költségeket is ő állta. Ennek fejében feljogosítva érezte magát, hogy 100.000 dollár értékben hordjon el ruhákat az Ungaro-tól, amit nem biztos, hogy jó szemmel nézett a többi – kevésbé híres – alkalmazott.



Kapcsolódó márkák: Diane von Furstenberg, Manolo Blahnik


Ajánljuk még


Kommentek

Effie – 2009. nov. 2., 12:25

csúcs ez a Manolo:DDD, szétröhögtem magam a híren!:D


Lizzie – 2009. nov. 2., 12:12

az emberek többsége rosszul lesz 10 perc után egy parfümériában a tömény illatoktól....és ez köztudott tény....ezek a tervezők nincsenek tekintettel senkire se?