A világ legpuhább cipője

Frissítve: 2009. nov. 19., 09:00 | Megtekintve: 12542

Mostantól öröm a járás Magyarországon is! A Joya és Joyssy cipők az MBT lábnyomaiban járva, de designosabb külsővel érkeztek hozzánk.


A Joyát és Joyssy-t, a világ legpuhább cipőit a legújabb biomechanikai tapasztalatok alapján fejlesztették ki. A rendkívül puha és instabil talpszerkezet erősíti az izmokat, aktiválja a zsírégető folyamatokat és – ami a legfontosabb – óriási örömforrás is.

Az MBT ifjú utódja

A cipő feltalálója az a Karl Müller, akinek az édesapja alkotta meg az MBT lábbelit, ami azóta az egész világot meghódította maszáj szenzorával. A Joya az MBT-hez hasonló sikertörténetnek ígérkezik, az első négy hónap alatt 30.000 párat értékesítettek belőle.

„Gyakran kellett MBT-t hordanom, hogy teszteljem a minőséget. Bár apám értékelte a javaslataimat, a dizájnra és kényelemre vonatkozó megjegyzéseimet nem vette figyelembe a tervezés folyamán” – mondta ifj. Karl Müller arra a kérdésre, hogy miért fejlesztett ki saját cipőmodellt.

A Joya mottója: „Felvenni, elindulni és élvezni" – ez az a cipő, amelyben nem kell megtanulni járni, hanem éppen ellenkezőleg: a Joya tanít meg járni, és azután alkalmazkodik viselőjének szárnyaló lépteihez.

Több, mint gyerekcipő

A Joya gyermekeknek kifejlesztett verziója, a Joyssy puhább, mint a legtöbb gyermeklábbeli és tökéletesen illeszkedik a lábra.

Dr. Dobos Márta ortopéd szakorvos szerint a gyermekek 98%-a egészséges lábakkal jön világra, de a felnőttek 60%-nak valamilyen lábdeformációja van. Ezek a gyerekkorban alakulnak ki. Nemcsak a megelőzés, de az első cipő kiválasztása is fontos!

A Joyssy elősegíti a helyes testtartást, erősíti az izomzatot, hozzájárul az izomrendszer egészséges fejlődéséhez, így segítségével megelőzhetők a felnőttkori kóros mozgásszervi elváltozások.



Kapcsolódó márkák: Joya, Joyssy, MBT


Ajánljuk még

Ne dönts egészséges és trendi között!

Nautica, a befutott hajó

Skótkocka nélkül mit sem ér a magassarkú!

3 márka, amit eddig nem kaphattál meg!


Kommentek

Abella – 2011. jún. 24., 23:36

Ilcsi!
Amennyiben kíváncsi véleményemre használjon Joyát, mivel az MBT-ből lett kifejlesztve, és így már többfunkciós is. Ha gondolja nagyon szívesen leírom a lényeges különbségeket az MBT és a Joya között, de ezeket az információkat természetesen a cipőboltban is megkaphatja:) Valamint, ha van rá lehetőség a boltban, akkor próbálja ki a talpvizsgálatot, fél percet vesz igénybe maga a vizsgálat, majd utána az eladó elmondja hogy mit láthat a képernyőn.

Tisztelettel:

Abella


Abella – 2011. jún. 24., 23:32

Kedves Zsuzsi!
Kérlek ne rakjatok a joya cipőbe lúdtalpbetétet, mert az nem kezeli a problémát, hanem csak kényelmet nyújt! A joya cipőket épp azért fejlesztette ki Karl Müller, mivel megmozgatja az izmokat a talpban, és így a lúdtalpat is meg fogja szüntetni! Ha bármi kérdése merülne fel a joyával kapcsolatban nyugodtan kérdezzen!

Tisztelettel:
egy volt Joya eladó :)


ilcsi – 2010. szept. 17., 14:50

Én a héten voltam a Galamb utcai ryn boltban és ott már 3 márka kapható a ryn, a batz cipői és a joya. Van bőséges választék, így lehet válogatni melyik a jobb és többet fel lehet egyszerre próbálni. Nekem tetszik az ötlet!


Tünde – 2010. ápr. 14., 13:28

Csípő és téd ízületi problémáim vannak. A gerincem sem a régi.A menyemtől kaptam egy JOYA cipőt és csak áldani tudom érte. Puha kellemes a járás benne. A térdemet nem "üti" a járda!!.Hosszan és sokat tudok benne menni. A többi hasonló cipőkhöz viszonyítva is sokkal jobb. Aki szeretné a műtétet és a fájdalmat egy időre elkerülni , a lehető leg távolabbra tolni , vegyen bátran ilyen cipőt. Most egy sportcipőn és egy nyári cipőn gondolkodom . Jó egészséget mindenkinek !!!!!!!!!!!!!!4


coolmen1990http://www.mbtmall.org– 2010. ápr. 2., 11:52

mbt shoes are collected, you may prefer mbt trainers and shoes mbt


Kele Istvánné – 2009. nov. 24., 19:53

A férjemnek és nekem is van MBT-énk amit nagyon szeretünk. Férjem Guarren-Barré...syndromája , állandó talp zsibbadása, fájdalma miatt nehezen járt, sétára nem igen vállalkozott. Most megváltozott a helyzet és én már nagyon vártam, hogy megjelenjen a gyermekek részére is ez a csoda, Mindennap érdeklődtem a termék után így az elsők között lehettem akik hozzájutottak az új gyermekek részére fejlesztett kis cipőhöz amit kis unokánknak vettünk, ( Joyssy ) Remélem örömét leli benne és segíthetünk neki abban, hogy a séta öröm legyen ahogyan nekünk is az.. Bár az ára kicsit húzós, de nagyon remélem, hogy hamarosan széles körben elérhetővé válik. Sok ember küzd problémákkal. A mai divat nem kedvez az egészséges láb kialakulásának. és megtartásának. Ez sajnos a gyermek cipőkre is igaz. Csak üdvözölni tudom ezt a csodát és ajánlani mindenkinek. Köszönöm.KIné


Midnite – 2009. nov. 21., 19:18

Úgy rémlik, hogy ehhez nem kell lúdtalp betét, magában is megvan ugyanaz a hatása. Ettől függetlenül biztosan bele lehet tenni.


Zsuzsi – 2009. nov. 20., 14:42

szuper, de lehet lúdtalpbetéttel használni? A kisfiamnak ugyanis az orvos szigorúan előírta a lúdtalpbetét állandó használatát.