4 tuti ékszer kocka pasik meghódításához

Frissítve: 2010. jan. 11., 12:24 | Megtekintve: 5370

Párod egész nap a számítógép előtt ül, sci-fi sorozatok dőlnek a tévéjéből és néha klingonul beszél hozzád? Szerencsére létezik ékszer, aminek viselésével még egy elvakult geek pasit is el tudsz kápráztatni!


Lehet, hogy az új és igen drága pulcsidat, vagy legújabb trendeknek megfelelő csizmádat nem veszi észre életed párja, de ezekre az ékszerekre biztosan felfigyel majd, és még jobban imád, ha viseled őket!

4. Nyomtatott áramkör fülbevaló és medál

Még ha egyébként fogalmad sincs, mire jó vagy mit csinál a nyák (NYomtatott ÁramKör), egy számítógépének szervízelésével szívesen pepecselő fiú megújuló rajongással fog rád nézni, ha magadon hordasz néhány stílusosan kivágott nyák-darabot.

3. Sugárfegyver nyaklánc

Sci-fi rajongók minden sorozatban és filmben találkoznak egy-két futurisztikus, lézert vagy halálsugarat lövő pisztollyal, a Star Wars-tól kezdve a Stargate Universe-ig bezáróan. De tudnod kell, ez nem játékszer, hanem halálosan komoly fegyver!

2. “A kép nem található” medál

Bárkivel találkozol is (legyen az a párod, anyukád vagy a “kedvenc” főnököd), mondhatod neki, hogy szereteted jeleként folyton az ő arcképét hordod a nyakadban – csak sajnos most éppen nem töltődik be a fotó.

1. Star Trek mandzsetta

Még egy divat szempontjából kihívásokkal küszködő geek fiúnak is kedvenc kiegészítője lesz az Enterprise űrhajó vagy Csillagflotta jelvény alakú mandzsetta. Add neki ezt ajándékba, és garantáltan szívesen visel majd akár elegáns ingeket is!

Kíváncsiak vagyunk: a te pasid/kiszemelted is számítógép vagy sci-fi rajongó?



Ajánljuk még

Felvennéd? Gameboy csőtop játékos lányoknak


Kommentek

Barbaraaa – 2010. nov. 27., 23:06

Ez a "kép nem található" nyaklánc úgy idegesít mert olyan sokszor találkoztam már vele xĐ


Barbaraaa – 2010. nov. 27., 23:02

ezek az ellmonttak (egész nap számítógépezik és a sci-fi sorozatok) nem a pasimra illenek hanem rám xĐ


HeStylehttp://hestyle.blog.hu– 2010. jan. 11., 12:38

:-) A "kép nem található" medál a legjobb.... :))


Emese – 2010. jan. 11., 12:36

az én pasim nagyon örülne ha ilyen star trekes mandzsettát vennék neki, csak nem tudom a munkahelyén mit szólnának! :-))))))