Az 5 legszebb Golden Globe ruha

Frissítve: 2010. jan. 18., 13:05 | Megtekintve: 7336

Tegnap kapták meg a Golden Globe díjat az év legjobb színésznői, akik erre az alkalomra lehető legszebb, legkülönlegesebb darabjaikat húzták elő a saját- vagy divattervezőjük szekrényéből.


A díjazottak és szobrocska nélkül maradtak egyaránt kiöltöztek a vörös szőnyegre – bár érdekes módon az általunk legjobbnak ítélt ruhák viselői közül senki nem kapott Golden Globe-ot. De rajongóik szempontjából mégis nyertesek lettek, hiszen a hírességekkel zsúfolt gálán ők néztek ki a legcsodásabban.

Kate Hudson

Kate egy csodálatos Marchesa estélyit és Stephen Russell-től származó gyöngy, gyémánt és smaragd ékszereket viselve jelent meg az esőben.

Marion Cotillard

Ez a smaragd színű Christian Dior ruha minden szempontból egyedi darab volt a vörös szőnyegen, kiegészítve néhány csillogó Chopard ékszerrel.

Diane Kruger

A pink ruha Christian Lacroix 2009-es tavaszi-nyári kollekciójából való, a táskát Raven Kauffman tervezte, Diane ékszerei pedig a Chanel divatház alkotásai.

Halle Berry

Szinte hihetetlen, hogy Halle nemrég adott életet egy kisbabának, annyira jól áll rajta a selyem Kaufmanfranco estélyi.

Heidi Klum

Heidi égszínkék Roberto Cavalli ruhában, Christian Louboutin által tervezett clutch-ot szorongatva áll férje, Seal oldalán.



Kapcsolódó márkák: Chanel, Chopard, Christian Dior, Christian Louboutin, Roberto Cavalli


Ajánljuk még


Kommentek

netti – 2010. febr. 28., 11:09

Diane Kruger és Haley Berry ruhája nekem nem jönnek be annyira. A többi nagyon jó!


Festy in stylehttp://festyinstyle.blogspot.com/– 2010. jan. 19., 10:00

Gyönyörűek ezek a ruhák!!!
xoxo
Festy