Ősrégi Haiti térképpel segít Scarlett Johansson

Frissítve: 2010. febr. 3., 11:10 | Megtekintve: 2355

Scarlett Johansson egy meglepő, divatos ötlettel támogatja a Haiti-t sújtó katasztrófa túlélőit, így a Mango üzletekben vásárolva mi is segíthetünk rajtuk.


Scarlett Johansson egy olyan kézitáskát tervezett a Mango számára, amin egy ősi Haiti térkép rajza és a “Haiti népének megsegítése” felirat látható. A táska jótékony célokat szolgál, az eladásokból származó bevételek egy részét az Oxfam International kapja meg.

“Örülök, hogy együttműködhetek a Mango-val, és így támogathatom az Oxfam alapítványát. Ha megvásárolod ezt a táskát, amit természetesen én magam terveztem, azzal támogatod az életmentő segítség, például a tiszta víz eljutattását a rászorulóknak” – mondta Scarlett a sajtótájékoztatón.

A Scarlett Johansson által tervezett táska a világ 1390 Mango üzletében lesz kapható 2010 márciusától.

Te veszel majd ilyen táskát?



Kapcsolódó márkák: Mango


Ajánljuk még


Kommentek

Festy in stylehttp://festyinstyle.blogspot.com/– 2010. febr. 4., 09:09

Nagyon tetszik a táska és a kezdeményezés is. És még a térképeket is szeretem:) Biztos, h veszek egyet!
xoxo
Festy


Mesi – 2010. febr. 3., 18:23

Nekem tetszik maga az ötlet, hiszen a hétköznapi emberek (nők) nem igazán tudnak segíteni Haitin, de ezzel azért mégis lehetséges.


Sofi – 2010. febr. 3., 13:11

nekem tetszik!!!! az ötlet és a táska is!!!


Veruska – 2010. febr. 3., 12:43

(nem hordanék magammal ilyet de)arra gondoltam veszek egyet csak hogy támogassam a haitieket , de rájöttem jobban járnak ha inkább valami szervezetnek adok pénzt. mennyit kapnap majd meg egy táskából a haitiak , 5 centet?