Ahonnan LL Junior és más sztárok öltöznek

Frissítve: 2010. ápr. 17., 04:00 | Megtekintve: 3594

Megérkezett a legfrissebb tavaszi fuvallat az Ittierre polcaira, ráadásul a sztárok is felfedezték maguknak a boltot! Sietned kell, de talán még sikerül elkapkodnod a legjobb darabokat Kustánczi Lia vagy LL Junior elől.


Megérkezett a friss tavaszi/nyári kollekció az Ittierre Designer Outlet-be! Extravagáns, egyedi és konzervatív modellekkel egyaránt talákozhatunk, a kínálat most is színes, változatos, trendi… A vásárlók köre pedig egyre bővül, már a sztárok is rászoktak a hetente bővülő készlet böngészésére!

A celebvilágból többen is annyira megkedvelték az Ittierre Designer Outlet világmárkás, egyedi cuccait, hogy rendszeresen itt vásárolnak be. Erox Martini legújabb klipjének forgatásához például az Ittierre-ben vette meg a szükséges ruhákat!

Rajta kívül az Ittierre-ben vásárolt már Noszály Sándor, Kustánczi Lia és Dzsudzsák Balázs, de visszatérő vevő lett az utóbbi időben LL Junior is. Ha jókor érkezel, könnyen lehet, hogy összefutsz velük az Ittierre-ben!

A legfrissebb kollekció a héten megérkezett, így óriási a választék mindenféle ruhaneműből. Kiegészítőket is találtunk hatalmas mennyiségben: táskák, pénztárcák, ékszerek, napszemüvegek, övek, cipők közül lehet válogatni a ruhák mellé.

Bár világunkban mostanában sok minden megváltozott, az Ittierre árai a régiek maradtak – megszokott, kedvező árfekvés minden kategóriában. A készlet továbbra is hetente frissül, folyamatosan újdonságok érkeznek, hiszen egy-egy darab nem sokáig marad a boltban – hamar hazaviszi valaki. Lehet, hogy egy országszerte ismert celeb, de az is lehet, hogy éppen te…

Látogasd meg az Ittierre Designer Outlet-et ha legújabb cuccaiddal szeretnéd lekörözni a sztárokat!



Kapcsolódó üzletek: Ittierre Designer Outlet - Budapest, XII. kerület, Ittierre Designer Outlet Webáruház


Ajánljuk még


Kommentek

Krizs – 2010. ápr. 17., 19:31

egy napszemcsiért bemegyek jövőhéten