Trendi nadrágok 2010 nyarán

Frissítve: 2010. jún. 2., 05:00 | Megtekintve: 5824

Egy ideig még a szekrény mélyén kell hagynunk a fürdőruhát, ha hihetünk az időjárás jelentéseknek. Addig is nézzük, milyen trendi nadrágok közül választhatunk idén!


A divatházak számtalan variációt megálmodtak a 2010-es szezonra – az újdonságok közt van forrónaci és bokáig érő szultán nadrág, felhőmintás és egyszínű, sokzsebes és testre simuló fazon is.

Balmain

A military stílus kemény és határozott térhódításának eredményeképp minden nadrág trendi, amin sok oldalzseb vagy terepminta van, szabástól függetlenül.

H&M

A virágmintás, tündi-bündi hotpants előhozza belőled a romantikus érzéseket. Ha újra kislánynak szeretnéd érezni magad, ne vegyél fel hozzá sokat mutató topot.

Pimkie

A szultán nadrág tavaly jelent meg újra a kifutókon, és akik akkor lelkesedtek érte, idén sem kell, hogy a szekrény mélyére gyűrjék. A nyári színek még trendibbé teszik.

Adidas

Látszik ezen a forrónadrágon, hogy az Adidas by Stella McCartney kollekció része, hiszen nem annyira sportoláshoz, mint egy forró nyáresti krikettmeccs végigszurkolásához illene.

Aubin & Wills

A nálunk ismeretlen, középkategóriás márka farmer rövidnadrágja azt hivatott képviselni ebben a felsorolásban, hogy az egyszerű darabok megfelelő kiegészítőkkel trendi cuccokká változhatnak.

Anna Sui

Nehéz eldönteni, hogy alapvetően a kissé üzleties, a bohém vagy a művészpalántás külső elérésében segíthet egy ilyen kockás nadrág – ez csakis viselője kreativitásán múlik.

Preen

Ezt a meglepően drága stretch darabot készítője biciklis-nadrágként aposztrofálja. Ne menjünk bele, hogy mennyire reális ilyet felhúzni a bicajozáshoz, mindenesetre nagyon vagányul néz ki.

Splendid

A katonai trendet lovagolja meg a Splendid sortja is, amit (a képen nem egyértelmű) szürke övrésze kifejezetten sportossá is tesz. Gladiátor szandállal lehengerlő.

Diane von Furstenberg

A farmer örök szerelmesei úgy bújhatnak kedvenc nadrágjukba, hogy nem kell az unalmas és megszokott kinézetnél leragadniuk. Ez a DVF idei kollekciójából származó farmer szinte műalkotás.



Ajánljuk még


Kommentek

Lindus – 2010. jún. 2., 17:14

hm......