Trendi vagy ciki? Halálfejes holmik

Frissítve: 2010. jún. 28., 05:00 | Megtekintve: 3992

Egy meglepő koponyaminta ezen a nyáron szinte bármin felbukkanhat. Te felvennél olyan pólót, magassarkút vagy karkötőt, amiről halálfej pillant a világra?


Nem csak Ed Hardy tud ügyes változatossággal haláli jelképeket csempészni a dizájnokba. A szóban forgó koponya lehet egy cipő orrán vagy fülbevaló végén – a lényeg, hogy feltűnően sokszor akad meg rajta a szemünk.

Trend vagy (el)múló hóbort?

Vagy véletlen egybeesés a minta sorozatos felbukkanása, vagy a designerek próbálnak rávezetni minket a legújabb, általuk megálmodott trendre.

Nézd meg a halálfej felhasználási formáit, és döntsd el, tetszik-e ez a stílus:

Képek forrása: farfetch.com



Ajánljuk még


Kommentek

nagy noémihttp://vanity– 2011. jan. 30., 06:32

igazad van reginaaw tőkjők a cucok de vanak selejtek


lilihttp://lapát u19.– 2010. okt. 2., 13:37

Ma kérek halálfejes torna cipöt ja de magasszárut mára.


Adrina – 2010. júl. 6., 09:04

Kedves utolsó hozzászóló, azzal a sok "z" betűvel! Miért, te hol ülsz, amikor a fenti sorokat írod? Bár nem vagyok platinaszőke, tény, hogy szőke hajjal születtem (!), és emiatt számtalan előítélettel kell megbirkóznom. Csak azért válaszolok erre a hozzászólásodra, mert meg kell védenem az előttem szóló lányokat, akik lehet, hogy platinaszőkék, sőt, talán méteres műkörmöket viselnek, de legalább nem sértegetnek másokat minden ok nélkül. Ha ennyire lebecsülöd őket, miért veszed egyáltalán a fáradságot, hogy butaságokat írogass? Mellesleg te sem vagy "túlművelt" - az "ültök" nem "űltök", és a magyar helyesírásnak része a vessző, és a pont is.


zuorzuorzuoruorzuortzuotzuozuo – 2010. júl. 4., 11:08

szerintem menjetek a francba ti dögök akik csak a gép előtt űltök gondolom mindannyiótok platina szőke


Adrina – 2010. júl. 2., 11:11

Azt hiszem, teljesen felesleges mások ízlése fölött ítélkezni. Én jobban kedvelem a nőies mintákat, melyektől éppoly "szexinek" érzem magam. :) Mindettől függetlenül Ed Hardy-val ki vagyok békülve, mesterien jeleníti meg a koponyát különféle kompozíciókban. Mindegy, hogy mit hordasz, a csipkebugyitól a halálfejig minden belefér, ha igazán jól érzed magad benne. :)


herzy86 – 2010. júl. 1., 13:35

nekem nagyon tetszenek, szerintem trendy:) először mondjuk morbid volt egy kicsit de már elfogadott lett szerintem mindenhol


orsi_cica – 2010. jún. 29., 14:29

bocs a hibakert de siettem


orsi_cica – 2010. jún. 29., 14:29

hat xentem jok csak az a cipo az nekem nm nagyon jon be mert olyan egyszeru de a tobbiaz jofoleg az a naci az tok szupi, ja es kreginaaw szentem igazad van a gyuru az felejtos de a polo meg a naci azok nm .... es kitt nm mindenki olyan egyszeru csajszi ainek nincs egy kicsi divat erzeke ( vagyis )...... agyis most a sexy csajszik mind halalfejes cuccokat hordanak meg ijen meno dolgokat ( mar bocsika) en reginaaw al ertek eggyet


csokinyuszi – 2010. jún. 28., 20:39

Én szeretem a koponyás/halálfejes dolgokat, kendőm és több pólóm is van. Nyilván nem mind1 hova/mikor veszed fel.


Alice – 2010. jún. 28., 17:05

Háát.. Szerintem mindenkinek meg van a maga stílusa. Én személy szerint fel is venném és nem is. Ez alkalomtól függő és személytől. Egy könnyed laza visszafogott embernek nem állnak jól csak fiússá teszik. De egy igazi csajszinak viszont nagyon sexy.


cil. – 2010. jún. 28., 14:57

én nagyon nem szeretem a halálfejes cuccokat és én ezeket nem is veszem fel, de van olyan ami jól néz ki. Bár szerintem igen kevés számban...


Reginaaw – 2010. jún. 28., 13:00

Kitti, az egy dolog hogy te nem vennéd fel ezeket de más igen!
és ezek közül egyáltalán nem mind gáz.
pl. a gyűrű felejtős, de a póló, a nadrág és a cipő egész jó!
az a fülbevaló meg nagyon tetszik. nekem van egy csillagos-koponyás fülbevalóm az a kedvencem.<3:3


Doresz – 2010. jún. 28., 12:34

pl én! sztem vagány az a shirt meg a cipő is, csak olyan styling kell hozzá amibe illik!


Kitti – 2010. jún. 28., 12:13

most öszintén.....ki vesz fel ilyet?? :-o