Ki ez a lány? Nem lehet Jennifer Aniston

Frissítve: 2010. aug. 5., 05:00 | Megtekintve: 2969

Mai divattervezők ruháiból állította össze a régi klasszikus musicalek viseletét Jennifer Aniston, hogy a Harper's Bazaar szeptemberi számában tündökölhessen. Nem mást alakít, mint Barbra Streisand-ot.


Mark Seliger fotóművész munkája az a csodálatos sorozat, amin Jennifer-t a leghíresebb Streisand szerepek megformálójaként láthatjuk.

Barbra Streisand a világ egyik legismertebb dívája, a Funny Girl és a Mi van, doki? pedig mindenki számára kedves musicalek. Ezért is döntött Jennifer Aniston amellett, hogy újraalkotja az ikonikus összeállításokat. Minden darab olyan, mint az eredeti filmekben, ám olyan nagy divattervezők munkáját dícsérik, mint a Moschino, Chopard, Ferré vagy a Louis Vuitton.

Jennifer

Barbra

“Azt tartom igazán inspirálónak Barbrában, hogy nincs semmi, amit kitűzött maga elé és ne sikerült volna elérnie. Különösen mivel mindezt abban a generációban, nőként vitte véghez. Ő egy valódi reneszánsz ember” – mondta Jennifer a még ma is élő és tevékeny dívával kapcsolatban.

A teljes interjút a Harper’s Bazaar oldalán találod.

Jennifer

Barbra



Ajánljuk még


Kommentek

Kriki – 2010. aug. 12., 12:26

Szerintem nagyon jó képek lettek, örülnék ha úgy néznék ki mint Jennifer, bár azt nem értem hogy mért nem talál magának pasit. Lehet hogy ennyire kibírhatatlan a viselkedése...ki tudja, a kinti sztároknak olyan hülye szokásai vannak hogy én bármit el tudok róluk képzelni:)