A legtrendibb bringás táska

Frissítve: 2010. aug. 9., 05:00 | Megtekintve: 2725

A "cycle chic", avagy a csinos és nőies bicajos szerelések tárháza újabb darabbal bővült. Ez nem egy híres divatház terméke, mégis csodálatos.


A hátizsák túl slampos, az oldaltáska meg kényelmetlen, ha túl sok mindent kell magaddal vinned. Nem könnyű a kerékpáros csajoknak! Mit szólnál egy trendi kézitáskához, amit direkt biciklis használatra terveztek?

Használhatod mindennapi öltözéked kiegészítőjeként is, hiszen trendi és jól mutat. De akkor sem hagy cserben, ha biciklire ülsz, mert érdekes kialakítású szíjainak köszönhetően tökéletesen biztonságosan akaszthatod föl a bringa kormányára.

Ez a biciklisek számára kötelező darab nem egy elismert divattervező vagy drága dvatház munkája. Egy fiatal tehetség, Saskia Korver készítette, aki jelenleg is designt tanul Hollandiában. Remélhetőleg még sok hasonló ötlettel áll elő a divatvilág számára.

Forrás: stylefrizz



Ajánljuk még


Kommentek

atomreaktor – 2010. aug. 17., 10:22

Az tény, hogy nagyon jól néz ki de nem tudom, hogy mekkora hasznát lehetne ennek venni a hétköznapokban és hogyan viselkedne a cucc amikor teljesen tele van pakolva és szakad az eső a városba, arra lennék kíváncsi, hogy akkor mit tud a táska.