Louis Vuitton kollekció blog

Louis Vuitton új nyári kollekciója

Frissítve: 2011. márc. 9., 06:00 | Megtekintve: 4739

A nyári szabadságokhoz jó esetben hozzátartozik a tengerpart, a napfény, a boldog pillanatok és amennyiben mindez a divattal és a stílussal is találkozik akkor ott született meg a Louis Vuitton 'Ailleurs' nyári kollekciója.

A kollekció neve franciául annyit tesz, hogy ‘máshol’, előrevetítve a nyári utazások hangulatát. A tervezésnél a brit művész Pippa Cunningham működött együtt a francia divatházzal, aki 2008-ban Cruise St. Tropez Galliera kollekció születésénél is segédkezett. Ebben az évben a ő feladata volt a minták tervezése és festése. A kollekciót a buja trópusi szigetek, a napfény és a fülledt esték hangulata ihlették.

Tengerparti hangulat

A minták is azonosulnak az életérzéssel

Olvass tovább »



Szuperlapos anime állatkák a Vuitton-nál

Frissítve: 2009. jún. 14., 12:33 | Megtekintve: 2300

Újabb bizonyíték, hogy a japán divatélet kiemelt figyelmet kap a tervezőktől - a Louis Vuitton most anime kisfilmmel és plüssbabákkal hódít.

A 2009-es nyári szerzonra Takashi Murakami japán modern művész újratervezte a Louis Vuitton Multicolor Spring Palette nevű, bőr kiegészítőkből, táskákból álló kollekcióját.

A brand és Murakami immár 6 éves együttműködést tudhatnak maguk mögött. Ennek örömére a művész átalakította az egyik tokiói LV üzlet designját, illetve egy rövidfilmet is készített a tőle megszokott karakterek szerepeltetésével. A Superflat First Love című animációs filmben feltűnő állatkákkal a Louis Vuitton üzletekben plüssjáték formájában is találkozhatnak a japán vásárlók.


Madonna és a Louis Vuitton frigye

Frissítve: 2008. dec. 5., 19:02 | Megtekintve: 3935

Már biztosan Madonna lesz a világhírű Vuitton táskák 2009-es tavaszi-nyári kollekciójának reklámarca. Bizonyítékul megmutatjuk a kampány első képeit is!

Marc Jacobs, a Louis Vuitton tervezője a hírek szerint egy koncert után kérte fel Madonnát 2009-es kampánya reklámarcának, mivel annyira elvarázsolta a popdíva előadása. A cég két neves fotósa, Mert Alas és Marcus Piggott elbocsátása után Steven Meisel-t bízták meg a jövő évi kampány elkészítésével, aki egy párizsi bisztrót álmodott meg az első sorozat háttereként.

Madonna és a luxustáskák teljes új kollekciója 2009 február végén tűnik majd fel a nagyobb divatmagazinok reklámoldalain, de az internetre kiszivárgott első képekre mi már most is vethetünk egy pillantást:

Képek forrása: justjared.com