Mango divatmárka blog

Mangot kapnak tavasszal a pasik

Frissítve: 2008. febr. 20., 00:48 | Megtekintve: 6061

Márciusban jelenik meg a Mango legújabb kollekciója, amelyet a változatosság kedvéért kizárólag férfiaknak terveztek. Itt vannak az első képek róla!

A HE by Mango nevű, 46 darabos tavaszi-nyári kollekcióban nagyvárosi és hétköznapi összeállítások kaptak helyet. Nadrág, ing, mellény, farmer, fürdőruha, cipő és szandál mellett rengeteg olyan nélkülözhetetlen kiegészítőt is tartalmaz a HE, mint a pénztárca, napszemüveg, öv, táska, karkötő, mind férfiak ízlésére szabva.

A Mango eredetileg forgalmazott ruhadarabokat férfiak számára is, ám 1996-ban úgy döntöttek, teljes erővel a női vásárlók igényeire koncentrálnak, és az elmúlt évekre beszüntették a férfikollekciók gyártását. Az új tavaszi kampány arca Jon Kortajarena topmodell, a csodás képeket pedig a legendás Nico Bustos a felelős.

Ajánljuk még:
h3. Férfiruházat a piactéren



Penelope Cruz ruhái a szekrényedben

Frissítve: 2007. okt. 25., 00:51 | Megtekintve: 3319

2007. szeptember 16.-án debütált az a 31 darabos, szexis és egyedülálló őszi-téli kollekció, melyet Penelope és Monica Cruz tervezett a Mango számára.

A testvérpár a japán Samantha Thavasa számára már korábban is tervezett táskákat és ékszereket, a ruhák világába azonban most tették első kitérőjüket.

Saját elmondásuk szerint a spanyol színésznő és húga már gyermekkoruk óta készültek erre a lépésre, mindeddig az tartotta vissza őket, hogy sosem sikerült megtalálniuk a megfelelő kivitelező céget. Inspirációként saját ruhatáruk vintage stílusú darabjait, a vörös szőnyeg csillogását és gyermekkori álmaikat idézték fel.

A divatvilág véleménye szerint a ruhadarabokat élmény hordani, egy nem hollywoodi gázsiból élő átlagember is megengedheti őket magának. A kollekció kínálata széles, nagyszabású, sokoldalúbb mint a a Mango legutóbbi, Milla Jovovich által tervezett tavaszi-nyári ruhái.

A darabokat népszerűsítő kampány reklámarcai természetesen maguk a Cruz testvérek, a gyönyörű fotókat pedig az elismert divatfotósnak, Nico Bustos-nak köszönhetjük.


A mindig friss Mango

Frissítve: 2007. okt. 25., 00:43 | Megtekintve: 2273

A barcelonai székhelyű Mango fő profilja a divatos, trendeket követő, könnyen kombinálható női ruhák, kiegészítők tervezése és gyártása, megfűszerezve egy jól kialakított, tudatos, célratörő, sikeres marketingtevékenységgel.

A cég vezetőinek nem titkolt célja, hogy a "Mango divatmárka ":/marka/mango a világ minden egyes országában megtalálható legyen, és jelenleg is töretlenül dolgoznak ennek megvalósításán. Mára 5 kontinens 89 országában körülbelül 1000 üzletet nyitottak, mindezt legelső spanyolországi boltjuk 1984-es indulása óta. Termékeik közt nem csak a ruházati és kiegészítő paletta széles termékkínálata található meg, hanem női parfümök is.

Bárhol nyissanak is új üzletet, a cég komolyan veszi azt a szabályt, hogy csakis a város legforgalmasabb, legnépszerűbb utcáit, üzletközpontjait választhatják helyszínül. Amerikában – a bejegyzett védjegyek bizonyos korlátozásai miatt – a márka MNG néven szerepel, emiatt világszerte ez is olvasható címkéiken. Aktuális katalógusaikat 25 nyelvre fordítják le, és csaknem 20 millió példányt terítenek szét belőlük a bolygó legkülönfélébb pontjain. Európában legfőbb riválisuk még mindig a szintén spanyol, minőség és stílus terén is hasonló irányvonalat követő Zara.

A Mango sosem fél a divat terén újat mutatni, szokatlannal próbálkozni. Reklámarcaik közt már olyan jól ismert hírességek is felbukkantak, mint Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Elizabeth Jagger vagy Milla Jovovich. Ráadásul 2007 őszén Penelope Cruz és Monica nevű húga az arcuknál jóval többel ajándékozzák meg a Mango vásárlóit, mikor saját tervezésű Mango kollekciójuk alkalmából válnak a cég aktuális reklámkampányának szereplőivé.