Marks & Spencer blog

Szex és New York a Marks & Spencerben

Frissítve: 2008. okt. 30., 15:02 | Megtekintve: 6505

Mostantól te is megvalósíthatod öltözködésedben a Szex és New York szereplőinek stílusát - a napokban kerül a hazai Marks & Spencer üzletekbe Patricia Field divattervező új exkluzív kollekciója.

A Marks & Spencer október végén dobja piacra Patricia Field, a világhírű designer és stylist kollekcióját, aki a Szex és New York mellett az Ugly Betty és az Ördög Pradat visel divatvilágának megteremtéséért is felelős. A Szex és New York-ból ismert stílus végre a világ más városaiban élő divatkövetők számára is elérhető közelségbe kerül, hiszen a Marks & Spencer szinte valamennyi partner országában árusítja a Patricia Field által megálmodott ruhákat.

Az utánozhatatlanul egyedi kollekció minden darabját – ruhák, nadrágok, szoknyák, felsők, kiegészítők – a magas minőség, különleges szabásvonalak és egyedi alapanyagok, selymek, jerseyek, szaténok, határozzák meg. Az exkluzív választékot a hozzáillő kiegészítők teszik még izgalmasabbá.

Budapesten október végétől az Aréna Plaza, Mammut II. és a Westend City Center -ben található márkaboltokban kaphatók a különleges stílusú darabok. Aki imádja a Szex és New York stílusát, az siessen a Marks & Spencer üzletekbe, hiszen a 35 darabos kollekciót limitált számban gyártották le!



Friss tavaszi ékszerkínálat

Frissítve: 2008. ápr. 14., 18:47 | Megtekintve: 4946

Csemegéztünk 2008 tavaszának vidám és frissítő ékszerkínálatából.

A tavasz eklektikus ékszertrendjében a fényezett kövek, kristályok és színes berakások mellett remekül megfér egy cserzett bőrszíj, színpompás műanyag, könnyed kerámia vagy selyem masni díszítés is. Lehet sötét és rusztikus vagy vakítóan csillogó, az ezüst idén szintén jó választás. A lényeg az aprólékosan kidolgozott, letaglózóan nőies hatás és a frissítő tavaszi fuvallat.

A Guess a tőle megszokott, hétköznapi csillogást pártolja most tavasszal is, a Promod pedig színes és tüzes, nőiesen bohém karikákkal hódít. Említésre méltó még ez a kézzel festett, türkiz zománc darab Raquel Moreno spanyol tervező legújabb munkái közül.

A Marks & Spencer új, olasz kifutók által inspirált Per Una kollekciójának éke ez a finoman kidolgozott, gyémánt-utánzat medálos lánc. A Mango Lola C fantázianevű modellje a Vanity piactéren is megtalálható, Carme Anglada pedig bőrből és gyöngyökből annyi vörös csodát alkot, hogy választani sem lehet közülük.

A tavaszi trend megengedi, hogy az eltérő stílusok között is nyugodtan válogass, akár egy játékos és mégis elegáns Mango karlánc, akár a kézzel festett, fából készült Laga karkötők tetszenek – sőt, még a Pimkie-nél kapható egyszerű, színes műanyag karikák is divatosak 2008 tavaszán.

Ajánljuk még:
h3. Ékszerek a piactéren


Lovaggá ütik a divat nagyjait

Frissítve: 2008. jan. 3., 18:01 | Megtekintve: 2072

Fényűző ceremóniával ismeri el az angol királynő 2008-ban a divatipar lovagjainak és lovagnőinek egyedülálló teljesítményét.

II. Erzsébet királynő mindig az új év elején osztja ki Anglia legfontosabb kitüntetéseit, és idén a divatipar legsikeresebb kulcsfiguráit is megajándékozta néhány címmel. Az Egyesült Királyság legfőbb ruházati cégeinek vezetői közül sokan részesülhettek abban a megtiszteltetésben, hogy a királynő lovaggá ütötte őket – köztük van például Stuart Rose, a Marks and Spencer igazgatója is. Sir Rose 2004-ben azért került a vállalathoz, hogy felélessze azt lassú haldoklásából, és a britek szerint messze felülmúlt minden várakozást.

Az Officers of the British Empire (OBE) rendfokozat büszke tulajdonosa lett Jasper Conran és Karen Millen divattervező, Romy Fraser, a Neal’s Yard Remedies szépségipari válallat alapítója, és a ruhatervezésbe néha belekóstoló Kylie Minogue is. Commander of the British Empire (CBE) fokozatot kapott Richard Bradbury, a River Island ruházati hálózat főigazgatója, illetve Michael és Maurice Bennett, az idén 17 éves Oasis divatcég alapítói. A szigetország legnagyobb megtiszteltetésének számító kitüntetéseket minden évben azon angolok kapják meg, akik életük során a legtöbbet tették hazájukért.

Ajánljuk még:
h3. Újdonságok a piactéren