Vadjutka ékszerek vintage romantikával

Frissítve: 2012. ápr. 11., 16:01 | Megtekintve: 2720

Íme, itt a legújabb, vintage stílusú ékszerkollekció, melynek különlegessége abban rejlik, hogy Vadjutka első, saját tervezésű textiljével készült.


A saját tervezésű, színes, pöttyös textileken pedig régi családi fotók szerepelnek. A kollekció így az Ősök nevet kapta, az egyik képen a nagyapa, az akkor két éves Jancsika, a másikon Janka, a dédnagymama jelenik meg.

„Az egész egy családfakutatással indult, húgom egyik projektjeként. Előtúrtunk rengeteg régi képet, rakosgattuk a múlt, a családtagok életének darabkáit. Janka szép nő volt, Jancsika édes kisfiú. Aztán lassan, ahogy a kirakós darabjai egy idő után összecsúsznak, összeállt bennem is: szeretem őket, a múltat, miért is ne lehetne őket összekapcsolni egy másik dologgal, amit szeretek: a textilékszerekkel.” – mondta el Wild Judit a kollekció születésének történetét.

A textiltervezés különben is hosszú ideje dédelgetett terv volt. A fényképes anyagból pedig többféle ékszer is készült, a nyakláncoktól, brossoktól és gyűrűktől a fülbevalókig. Mindegyik a jellegzetes, textiles-rámás Vadjutka stílusban.

A kollekció a vadjutka.hu oldalon megtalálható.



Ajánljuk még

Nyerj Panyi Zsuzsi és Makány Márta holmikat jótékonyan!