Besétált 9 új Paris Hilton cipő

Frissítve: 2008. márc. 26., 11:26 | Megtekintve: 4989

A magas sarkak királynője által tervezett, régóta várt topánok közül már a legutóbbi 9 is megvásárolható online.


Paris Hilton sosem csinált titkot abból, hogy magas sarkakon éli életét és imádja a cipőket, mikor pedig először próbálkozott egy saját divatkollekció megalkotásával, azonnal a lábbelikre koncentrált. A Paris Hilton Footwear kollekció most 9 új modellel bővül, melyek közül természetesen csak az egyik lapos sarkú.

A februárban debütált kollekció egyik fő különlegessége, hogy átlagostól egészen óriási méretig gyártják, mivel Paris a maga 42-es cipőméretével pontosan tudja, milyen nehéz egy nagy lábú lánynak trendi üzletekben vásárolnia. A másik érdekesség, hogy a magas sarkak által okozott kényelmetlenséget a cipők talpába varrt, szív alakú párnácskák enyhítik, így a Paris cipők viselője "minden lépésnél szinte felhőkön sétál”.

Az új darabok 60 és 90 dollár közötti áron kaphatók, ami a sztárok tervezői próbálkozásaiból született termékek esetében középkategóriának számít (a kollekció legborsosabb árú darabja 160 dollárba kerül). A Paris féle kollekció az év folyamán rendszeresen bővül majd újabb, az aktuális évszakhoz illő modellekkel.

Ajánljuk még:
h3. Paris Hilton újdonságok az Endless.com-on

Cipők a piactéren



Ajánljuk még

Paris Hilton megcsinálta magának

Nagyon korán jöttek Paris Hilton cipői

9 sztár, akik divattervezői babérokra törnek

Paris Hilton túl erőszakos a gyémánt cipőkhöz

Ellenállhatatlan lábbelik Olaszországból

A jövővel versenyez a Puma motorsport kollekció

Vissza a jövőbe a Pumával

Kinek van 6000 pár Louboutin cipője?

Megérkeztek a Puma DJ cipők Magyarországra


Kommentek

kolompár márta – 2011. jan. 31., 10:30

a párduc mintás egész talpu inkább az ami még ugy nekem tetszik mert az nem igazán ment ki a divatból és persze az én stilusom is egyben.