Nyári klasszikusok toplistája

Frissítve: 2008. máj. 16., 13:36 | Megtekintve: 4066

A H&M divattervezői már felkészültek a nyárra és saját ízlésükhöz igazították minden idők 5 legkelendőbb nyári darabját.


1. Sort

Az idei izzasztó nyári hőség idején a szuper rövid, kényelmesen szűk, puha pamutból készült sortok hódítanak, fehérben vagy tengerészkékben, egyszínűben és csíkosban egyaránt.

2. Nyári ruha

A H&M a retro őrülettel szembeszállva az egyszerű vonalakat, az ártatlan fehéret és a visszafogott földszíneket helyezi előtérbe. A bő szabású, ujjatlan, v-nyakkivágású, két zsebes ruháknál elsődleges szempont a kényelem.

3. Táska

A strandoláshoz, nagy sétákhoz és lusta napozáshoz semmi szükség puccos, flitteres kézitáskákra, inkább egy trendi, vállra vethető batyura van szükségünk, amibe bármit el tudunk rejteni.

4. Egyszerű pólók

Akár bikini fölé vesszük a fürdőzés szüneteiben, vagy farmerhez a hétvégi sportolás alkalmával, egy régimódi, könnyű anyagból készült, tengerészcsíkos vagy egyszínű póló elengedhetetlen darab.

5. Flip-flop bőrből

A teljesen lapos talpú papucsok az utóbbi években egyre nagyobb szerepet kapnak a melegebb évszakok trendjeiben, és most a klasszikus flip-flop mellé a H&M egy különlegesen csinos, fonott bőrpánttal díszített designt álmodott meg.

Az itt felsorolt darabok mind 2690 Ft és 6490 Ft közötti áron kaphatók a Vanity üzletkereső adatbázisában található H&M boltokban.

Ajánljuk még:
h3. H&M darabok a piactéren



Kapcsolódó márkák: H&M


Ajánljuk még

Április 23-tól fergeteges limitált kollekció a H&M-ben

Párizsi divat karácsonykor a H&M-ben

Lanvin luxus H&M árakon, novemberben a boltokban

Karácsony Versacéban, de H&M árakon!

Akciófigyelő: Kabátokra -5000 Ft a H&M-ben

A Marimekko és a H&M szerelemgyermeke

Bő ruhát és hárembugyogót hordunk tavasszal

Fesztiváldivat 2010 képekben

Luxus bulizós cuccok ősztől a H&M-nél

Versace ruhák ősszel a H&M-nél!