Pletykák az új Szex és New York filmről

Frissítve: 2009. márc. 30., 19:13 | Megtekintve: 4297

Melyik legendás tervező dolgozik a filmbéli ruhákon Patricia Field mellett? Miért megy Carrie és Mr. Big Londonba? Részletek és pletykák a jövőre megjelenő második Szex és New York mozifilmről.


A divatbolondok kedvenc sorozatából készült második mozifilm részben London-ban fog játszódni, ha lehet hinni a kiszivárgott pletykáknak, melyek szerint Michael Patrick King rendező jelenleg ott keresi a megfelelő helyszíneket. A londoni kitérő során a Carrie és Mr. Big közti bonyodalmak fognak kibontakozni, többek között egy váratlan terhesség is része a forgatókönyvnek.

“Korai” Carrie

“Késői” Carrie

Az csak természetes, hogy Patricia Field stylist – aki a Szex és New York sorozat szereplőinek mindig káprázatos külsejét alkotta és Carrie Bradshaw-t világhírű divatikonná tette – visszatér, hogy ismét lenyűgöző darabokat álmodjon meg a négy new yorki csajszira.

Ami pedig még izgalmasabbá teszi a várakozást, hogy állítólag a legendás Vivienne Westwood tervezi meg a főszereplők ruhatárának egy részét, bár erről hivatalos nyilatkozatot még nem láthattunk.

Szex és New York csajok a filmben

Ha minden szóbeszéd igaznak bizonyul, a divatrajongók jövőre soha nem látott ínyencséget kapnak a mozikban: Vivienne Westwood és Patricia Field együtt alkot! Ugye legszívesebben te is beülnél egy időgépbe, ami az új Szex és New York film premierjének napjára van állítva? Az első mozifilm eseményeire visszaemlékezve (mint például Carrie és Big esküvője) mi már alig várjuk, hogy kiderüljön, mi lesz a történet folytatása.



Ajánljuk még

Hordanád? Szex és New York nyaklánc

Izgalmas infók az új Szex és New York filmről

Luxus karórák Szex és New York rajongóknak

Szex és New York a Marks & Spencerben

Büdös butik miatt háborog New York

Füstgép, smink, New York

Böngésszetek a Vanity-n a New Yorker tavaszi kollekciójából!

Két új New Yorker nyitott meg

Te melyik Szex és New York csaj leszel?