Füstgép, smink, New York

Frissítve: 2009. okt. 26., 13:00 | Megtekintve: 2893

VIP partyk, fotózás és hírnév - folytatódnak Abodi Dóra divattervező kalandjai a New York-i éjszakában.


Ismét fotósokról, modellekről és divatról mesél Abodi Dóra, az egyetlen magyar tervező, akinek kollekciója kijutott az idei New York-i Divathétre. Az első részben a divatbemutató élménybeszámolóját olvashatod el (itt találod a cikket), a második rész pedig a fergeteges afterparty-val és egy exkluzív fotózással folytatódik.

Afterparty

“A bemutató után hatalmas afterparty volt a Greenhouse-ban, ahol az ingyen koktélok, a szuper zene és a hihetetlenül jó arcok nagyon nagy hangulatot csináltak, szerintem mi is hozzátettünk ehhez, mert hajnalig roptuk mindenhol, asztalon, asztal alatt, asztalon keresztbe, pulton, pult alatt :))) Szerintem ezért kaptunk meghívást egy további VIP buliba… Szóval hatalmas buli volt. Ez mondjuk nagyon pozitív NY-ban, hogy nagyon tudnak bulizni és nagyon jó DJ-k vannak a helyeken, szóval nagyon tudják, hogy hogyan pörgessék fel a publikumot.”

A fotózás

“A fotózás, amit Spry szervezett nagyon klassz volt, Jon Moe, a fotós mindent bevetett, füstgépet, speciális kézzel festett hátteret, Spry és két fodrásza négy különböző hajat is csinált a fotózáshoz, a sminkes egy elegáns, kicsit babás, kifinomult sminket készített, két videós lány folyamatosan videózta a fotózást, Spry-ék nagyon szép ékszereket és ékszerszerű cipőket hoztak és egy titokzatos, ködös, álomszerű atmoszféra megteremtése volt a koncepció. A modell lány, bár nagyon fiatal (14 éves) nagyon profi volt, kb másodpercenként magától váltogatta a pózokat, tökletesen együtt tudott dolgozni a fotóssal és egyszer sem panaszkodott vagy húzta száját. És hát persze Jon Moe, a fotós is nagyon jól nyomta, mondjuk valószínűleg ez alapkövetelmény, ha az ember Steve Tylert vagy Aaron Eckhartot fotózza vagy nagy divatcégeknek dolgozik.

A hangulat is nagyon klassz volt, nagyon közvetlenek, vidámak, sokat poénkodnak, de a munkát nagyon komolyan veszik és valószínűleg ez a titka a sikerüknek."

Ezúton kívánunk Dórának még több fantasztikus sikert! És végszóként:

A kezdetekről egy mondat

“Még csak másodéves voltam a MODART-ban, amikor a NOLCHA kreatív vezetője felfedezett netezés közben (pár fotót, rajzot feltettem egy közösségi oldalra, ő meg pont keresett fiatal tervezőket és miután magyar gyökerei is vannak, nézte a magyar designereket). Először infókat kértek rólam, aztán rajzokat, fotókat, majd amikor elkészült az első kollekcióm, akkor megnézték az új honlapomat és végül kihívtak a bemutatóra…”



Ajánljuk még


Kommentek

B. Renáta – 2009. okt. 27., 10:13

Ez egy igazi tündérmese, hajrá Dóra :) Azt a rövid ruhát a virágokkal meg imádom!


Csőrike – 2009. okt. 27., 10:10

úgy örülök hogy Dóra ennyire sikeres!!!még töb magyar kell a kifutókra new yorkban és minden divatfővárosban!!!