Cindy Crawford cipőkollekciója a Deichmann-ban

Most a cipők és csizmák világát is meghódítja Cindy Crawford, a klasszikus stílusikon, aki több mint két évtizede nők millióit inspirálja stílusával.


A Deichmann üzleteiben már Európa szerte elérhető 5th Avenue néven Cindy Crawford saját cipőkollekciója, ami tele van a beköszöntő őszre tökéletes csizmákkal és félcipőkkel.

„Szeretem a cipőket, mint minden nő“ – mesélte Cindy. „Nem kellett sokáig győzködni, hogy saját cipőkollekcióm legyen.“

A 5th Avenue Collection by Cindy Crawford kollekcióban 40 modell taláható. A bokacsizmák és félcipők, melyek tiszta bőrből és finom velúrból készültek éppúgy a kollekcióhoz tartoznak, mint a puha, hosszúszárú csizmák barna, konyak és klasszikus fekete színekben. A divat csúcsa az ultrahosszú boot cut fazon és a térd fölött végződő csizma, általában sarokkal, de a lapos, sportos, lovaglócsizma modellek is kedveltek. Csatok, szalagok és masnik gondoskodnak a feltűnő és izgalmas részletekről. A körömcipők esetében Cindy a magas sarkat részesíti előnyben, néha egyszerű feketében, néha csatokkal díszítve, színesben.

Az árak 8990 és 24 900 FT között mozognak. A kollekció augusztus 24.-én már mindegyik hazai Deichmann üzletbe megérkezett.



Kapcsolódó márkák: Deichmann


Ajánljuk még